Espanyol

Darder no té pietat del Màlaga

Lliga. El mallorquí marca aviat contra el seu ex-equip i dóna els tres punts al conjunt de Quique Sánchez Flores en un partit horrorós

Un gol matiner de Sergi Darder en el primer retorn a Màlaga des que va marxar ha estat suficient perquè l’Espanyol s’emporti els tres punts en un partit per oblidar.

El partit ha tingut l’inici somiat per a l’Espanyol i per a qualsevol equip que visita un rival que és un sac de nervis. En el minut 5, centrada de Javi López, Sergio García deixa enrere de cap i el xut des de la frontal de Darder que entra arran de pal. El mallorquí no l’ha celebrat. L’alegria ha estat a punt de durar ben poc perquè al 10’ Keko ha entrat sol per la dreta i la passada de la mort ha trobat Peñaranda, però la rematada ha trobat les cames salvadores de Víctor Sánchez. El veneçolà l’ha tornat a tenir d’immediat, si bé la rematada dins l’àrea no li ha sortit gens col·locada, a les mans de Pau.

Un inici intens que ha donat pas a l’avorriment. L’Espanyol no ha tingut problema a cedir la iniciativa a un Màlaga incapaç e generar cap futbol, a l’espera de mirar de fer el segon en alguna contra. Una tàctica de risc, però que semblava tenir la conformitat de Quique Sánchez Flores, que ha mantingut l’esquema fins que Víctor Sánchez ha demanat el canvi lesionat. Dídac l’ha rellevat per tapar les pujades del lateral Rosales. Piatti ha estat el segon canvi i la primera aparició dels periquitos en atac ha estat al 69’ amb una cursa del mataroní, que ha hagut de xutat amb la dreta, fàcil per a Roberto. Una contra encara més clara ha arribat al 75’ amb Sergio García escapant-se sol i malbaratant un quatre contra dos perquè la passada de la mort l’ha desviat l’únic defensa que hi havia. Poc abans Recio ha estat murri simulant que havia picat de cap amb Javi Fuego, quan en realitat li havia clavat un cop de colze a l’ull, que mereixia la segona groga. El segon, però, no ha arribat i els catalans han acabat perillosament tancats a l’àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)