Espanyol

Sense la tercera seguida

Llliga. El conjunt blanc-i-blau veu com Iñaki WIlliams iguala el gol inicial de Gerard Moreno

L’Espanyol no ha pogut encadenat la tercera victòria seguida. Gerard Moreno ha avançat els blanc-i-blaus, però Williams ha empatat en el millor moment dels locals en un duel en què Quique Sánchez Flores ha estat xiulat.

L’Espanyol ha cedit la iniciativa a l’espera de lligar alguna contra. La primera ha arribat en el minut 21, mentre sonaven els aplaudiments per a Dani Jarque, amb una centrada des de l’esquerra de Gerard Moreno que Baptistao no ha connectat per manca d’instint assassí. El brasiler ha dubtat entre rematar o controlar i no ha fet ni una cosa ni l’altra. Els blanc-i-blaus han aprofitat per avançar línies i en el 28’ el pitxitxi periquito li ha robat l’esfèrica a Mikel Rico a la frontal i ha sorprès Iago Herrerín amb un xut centrat. Duarte ha fregat el segon d’immediat en un córner.

Els millors minuts de l’Espanyol s’han estroncat de cop al 35’ en una centrada de Saborit que Williams ha rematat de cap massa sol en l’1-1.

La segona part ha començat amb un ensurt quan Williams ha arribat massa forçat a tocar de cap la pilota a l’àrea petita. Quique Sánchez Flores no veia clar la dinàmica del duel i tan sols ha trigat quatre minuts a fer entrar Dídac per Jurado. En l’acció següent en una acció a pilota aturada Duarte ha tocat la pilota de cap i Herrerín ha evitat el segon de Gerard Moreno. Marc Navarro ha estat el segon moviment del tècnic periquito, que ha respirat quan Pau ha mostrat reflexos per desviar a l’últims instant una centrada que s’havia enverinat al 62’.

El següent a provar sort ha estat Baptistao amb una rematada acrobàtica que ha sortit prop del pal. El duel ha baixat d’intensitat i els dos equips s’han anul·lat mútuament, amb moltes faltes. Darder a l’últim sospir ha pogut decantar el partit, però la rematada li ha sortit alta.