Espanyol

futbol

El derbi de copa

“És un bon moment per agafar el Barça”

David López. Considera que les bones prestacions de l’Espanyol són el millor aval per afrontar el duel amb els blaugrana tot i la seva imbatibilitat. “No han perdut mai, és cert, però el City tampoc i va perdre contra el Liverpool”

David López va passar aquest matí per la sala de premsa de la Cuitat Esportiva Dani Jarque. El capità es felicitava pel bon moment de l’equip que no ha perdut cap partit en lliga i ha eliminat al Llevant a la copa amb remuntada al Ciutat de València. “L’equip ha millorat en l’aspecte defensiu i es nota més segur i li dona confiança per jugar millor. El partit contra l’Atlético ens va donar molta moral i ara estem estabilitzats”, reflexionava. El santcugatenc no podia abstreure’s de l derbi de dimecres de copa davant el Barça. Un duel que es preveu dur i complicat. “Per guanyar? Són moltes coses però per damunt de tot estar concentrats els noranta minuts. La real va ser una gran primera part però en el moment que baixes el braços ells et poden remuntar. Hem d’aguantar la intensitat fins el final del partit” i no volia entrar en el debat del que va passar en el derbi de copa del 2016. “El que vaig passar és passat. Hi han molts jugadors nous i queden molts pocs d’aquella època. Ara estem en una situació diferent. Competirem i no faltaran les ganes de lluitar i guanyar el partit”. Tot i això, tenia clar que el duel arriba un moment òptim pels blanc-i-blaus. “No sé si és el millor moment però si el més estable i quan més ens reconeixem. En línies generals tot és molt positiu. Començar el gener d’aquesta manera i amb tres resultats positius. És un bon moment per agafar el Barça, Sempre és difícil però si hem d’escollir millor ara”. David López també es mostrava content de mesurar-se al Barça. “Particularment a mi m’agraden jugar contra el Barça i més si es per anar a unes semifinals de la copa”. El mig és conscient que els blaugrana encara no han perdut cap partit però no els amoïna aquesta imbatibilitat. “Obviament si que es pot, mira el City no havia perdut cap partit i ho va fer davant el Liverpool. Espero que vingui el major número”.

Per últim, es va referir a l’oferta de Quique Sánchez Flores. de l’Stoke. “Són coses del futbol, ha quedat molt clar el que va passar. No puc entrar a valorar més i no he llegit el que ha dit la premsa. El millor és deixar-ho passar i mirar cap endavant”

El futbolista està pendent d’una radiografia que es farà aquesta tarda per determinar si es pot treure la màscara protectora que ha portat en els últims partits per una fractura nasal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)