Espanyol

Espanyol-Barça

Derbi a la Copa

Sergio García i Piatti, dubtes

Derbi copa. Els dos puntes continuen amb molèsties físiques i ahir es van entrenar al marge del grup. David López es va sotmetre ahir a una radiografia per esbrinar si la seva fractura nasal està superada i pot deixar la màscara protectora

Sergio García i Pablo Piatti són dubtes per al derbi de copa de demà al RCDE Stadium. Tots dos jugadors ja no van entrar en la llista de convocats de l’últim partit de lliga contra l’Athletic per les seves respectives molèsties musculars i van continuar ahir entrenant-se al marge del grup. En la sessió matinal d’avui faran una última prova per esbrinar si poden entrar en la convocatòria per al partit de copa depenent de la seva evolució. En tot cas, Quique Sánchez Flores no s’arriscarà i encara menys veient l’atapeït calendari i la necessitat de tenir certs jugadors frescos per afrontar el partit de dissabte contra el Sevilla a Cornellà.

D’altra banda, David López es va fer ahir una radiografia per comprovar que la fractura nasal que es va fer s’ha solidificat i pot jugar sense màscara contra els blaugrana demà.

Per últim, la llista de lesionats es tanca amb Jurado. El davanter andalús es va veure obligat a abandonar el camp just començada la segona part de l’últim partit de lliga contra l’Athletic Club de Bilbao i està pendent de la seva evolució. Aquest matí es resoldran totes aquestes incògnites. L’Espanyol s’entrenarà a partir de les 10:30 hores del matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Posteriorment, Sánchez Flores donarà la llista de convocats per al primer dels tres duels amb els blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)