Espanyol

Futbol

Copa

Melendo, un guió de cine

Golejador. El menut davanter, sorgit de l’escola del RCDE, es va estrenar com a golejador amb l’Espanyol de la millor manera, a dos minuts del final i donant un triomf històric als de Quique

Si algun guionista hagués d’escriure una pel·lícula memorable i èpica del partit d’ahir al RCDE Stadium posaria Óscar Melendo com el golejador de la nit. El menut davanter es va erigir en l’artífex del triomf gràcies a un gol a dos minuts del final. Melendo representa més que ningú el planter de l’Espanyol. Ell és l’únic futbolista que ha passat per totes les categories del club blanc-i-blau. Amb cinc anys va començar a l’escola RCDE i d’allà va anar pujant graó a graó fins a arribar al primer equip. Ahir va viure una nit màgica. Una nit, com la del seu debut a Mendizorrotza de fa un any, que no oblidarà mai. Ahir va ser la nit somiada. Entrava en el minut 75 de partit per Fuego. Ell, un noi d’aspecte fràgil i volàtil, va rebre una assistència perfecta de Marc Navarro, un altre exponent del planter, per clavar un bon xut precís a Cillessen, que no va poder fer res per evitar el gol del triomf. El petitó Melendo es va convertir en el millor David que va derrotar Goliat. Una victòria, la primera de l’Espanyol al seu nou estadi contra el Barça, i que portarà per sempre més el segell de Melendo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)