Espanyol

Quique Sánchez Flores

Entrenador de l’Espanyol

“L’Espanyol serà notícia a tot el món per la victòria”

Quique Sánchez Flores no podia amagar l’alegria per la victòria. “És un dia d’autèntica felicitat, de posar el comptador a zero en les victòries contra el Barça. L’Espanyol s’ho mereix perquè és un club històric. La gent se’n va a dormir feliç. El partit s’ha guanyat i això no ens ho treu ningú. No ens agradava que ens recordessin els anys que feia que l’Espanyol no superava el Barça.”

Quique Sánchez Flores tenia clar el plantejament. En va explicar una part en la prèvia. “Vam dir que no jugàvem a 180 minuts, sinó a 90. Ho hem aconseguit. Hem guanyat un equip que no perdia i hem guanyat bé. Hem arribat al final del partit amb energia, hem estat intel·ligents. En aquest tipus de partits ho has de fer tot força correctament, no fer gaires errors i que t’acompanyi una mica la sort. L’aturada de Diego López ha estat magnífica. Avui l’Espanyol serà notícia a tot el món per la victòria.” El pla era clar, aguantant en la primera part per mirar de fer mal en la segona. “La primera part era un exercici de resistència, de posar cames i homes. Si érem capaços d’arribar bé a la segona estaríem en el partit. Amb Leo al camp hem estat més eficaços, però calia evitar-li el desgast del primer temps.”

Un dels punts que Quique Sánchez Flores va voler destacar va ser els protagonistes dels gols: dos del planter, Marc Navarro i Melendo. “Estem contents també perquè els nois joves tirin endavant. Tenim una gran acadèmia, i que la passada del gol la faci algú del planter i el gol també és una gran notícia M’encanta que hagi marcat Melendo, que és fort mentalment. És un noi de talent especial i m’agrada que quedi a la història que un noi que és aquí des de prebenjamí hagi tombat la porta del Barcelona.”

LA FELICITAT

“Hem guanyat un equip que no perdia i hem guanyat bé. Hem estat intel·ligents”

EL PLA

“La primera part era un exercici de resistència, de posar cames i homes”

MELENDO

“Estem contents que els nois joves tirin endavant. Tenim una gran acadèmia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)