Espanyol

Futbol

Copa

“És un triomf sentimental però queda molt per fer”

Diego López. El porter va ser un dels herois del derbi de copa en aturar-li el penal a Messi “em vaig llançar per l’esquerre perquè els últims els van llançar per aquest cantó”

Diego López es va convertir ahir en un dels herois del partit. El seu penal aturat a Messi va ser decisiu per capgirar la tendència del derbi. El gallec va passar avui pel matí per sala de premsa on deixava clar que “no penso revindicar-me” en l’actuació d’ahir. I és que “O pulpo” està vivint una temporada agredolça amb la suplència de la lliga i només pot mostrar la seva qualitat a la copa. El d’ahir va ser un moment de felicitat total i describia com va intuir per on llançaria Messi el penal. “És complicaT, leo És impredicible. Els últims penals que va llançar ho va fer per l’esquerre i em vaig decidir llancar-me per aquell cantó”, deia el de Paradela que és l’únic porter del món que li ha aturat dos penals a Messi. El 2008 amb el Vila-real i ahir el segon. I també es referia a Óscar Melendo, el golejador d’una nit màgica. “M’en alegro molt per ell perquè és l’exemple del què significa el planter d’aquest equip”.

Malgrat el triomf parcial i posar-se per davant en l’eliminatòria, el gallec mantenia la prudència davant el duel de tornada al Camp Nou. “El Barça segueix sent favorit. És una victòria molt curta, per nosaltres és un gran triomf a nivell sentimental Era molt dificil guanyar al Barça i ara arriba un partit al seu camp on tindrem que lluitar molt. Ningú ens treurà la il·lusió que vivim ara”. I en aquest sentit, Diego López deixava clar què necessitaran feu a l’estadi blaugrana. “De no marcar les coses seran molt complicades. Ells en el seu estadi queden a zero en molts pocs partits” i relatava que han de seguir fent un segon partit perfecte com el que van fer a l’anada. “El partit ha estat safisfactori però no hi ha res definitiu. Ens tocarà patir el dijous al Camp Nou. Hem de fer dos bons partits per passar. Hem fet el primer però en el segon hem de seguir donant el màxim” i recordava el full de ruta d’ahir. “El plantejament va ser molt bo. L’any passat vam perdre un derbi en una acció del primer gol però va ser un partit similar al de fa un any. Aquesta vegada hem aguantat bé la primera part i hem fet una bona tasca de contenció. Però el barça et desgasta molt físicament i vam aguantar fins el final. Ens va venir molt bé l’entrada de Baptistao i Marc (Navarro) per tenir més profunditat”.

D’altra banda, Diego López es felicitava pel canvi experimentat per l’equip des de la victòria davant l’Atlético. “El triomf davant del Barça ens ajudarà molt i la dinàmica és molt bona. Ara hem d’allargar-ho el màxim en el temps començant pel Sevilla. L’equip ha tingut alts i baixos però sembla que hem tornat a la fiabilitat i el nivell de l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)