Espanyol

espanyol

Primera divisió

Allargar el clima de felicitat

L’Espanyol aparca les sensacions del derbi de copa i centra l’atenció en el duel contra el Sevilla

Els blanc-i-blaus esperen aconseguir un triomf que els situaria a només dos punts del conjunt andalús

L’Espanyol viu un clima de felicitat que s’ha eixamplat de manera considerable després del triomf contra el Barça en l’anada dels quarts de final de la copa. El bon partit contra els blaugrana ha corroborat el nivell ascendent que segueix el conjunt de Quique Sánchez Flores. Els blanc-i-blaus sumen quatre jornades sense perdre en la lliga i han aconseguit set dels últims nou punts en joc. L’estadística deixa clar que els blanc-i-blaus estan en el millor moment de la temporada i ara l’objectiu és continuar amb aquesta bona trajectòria en la lliga i poder fer un salt en la classificació.

El Sevilla obligarà els locals a centrar tota l’atenció en el duel d’aquest matí i oblidar-se del Barça. “Anem amb màxima serietat i apartant el que va passar amb el que passarà dissabte. Màxim respecte a un oponent dur que té grandíssims jugadors. Feliços de tornar-nos a trobar en un partit a casa amb horari raonable i una afició feliç”, deia ahir Quique Sánchez Flores, que, més que amb la possible fatiga que puguin acumular els seus jugadors amb tants partits entre setmana, es quedava amb el factor mental. “Confio molt en les injeccions morals i el poder de la ment. Quan es gestiona un grup s’ha de mirar d’unir les ments a un mateix objectiu, existeix un moment màgic que s’ha d’aprofitar, i s’ha de fer durar al màxim la ratxa”, manifestava.

Ara l’objectiu dels blanc-i-blaus és continuar creixent i afinant el ritme competitiu: “Ens trobem bé en aquest punt de la temporada i es tracta de fer més punts que en la primera volta, ser competitius. No podem, però, subestimar el rival, tindrà el mateix objectiu que nosaltres, millorar; ens trobarem una gran dificultat.”

I el tècnic tenia clar que l’enfrontament d’avui pot ser un punt d’inflexió: “És un partit especial perquè sabem que en la lliga ens acostem a una cosa maca i ho sentim i ho volem aprofitar. Ens ha fet mal no haver pogut fer el salt en moments puntuals. Si la sort ens acompanya i mantenim els valors, el resultat ens pot acompanyar, i la felicitat seria força completa perquè ens situaria força bé.”

Quique Sánchez Flores també es va referir al Sevilla. Un rival que ha canviat d’entrenador, de Berizzo a Montella, però que no acaba de trobar el punt òptim de maduració amb l’italià. Només un punt dels últims quinze en joc és la targeta de presentació amb què es planten els sevillistes a Cornellà. Una situació recargolada que s’ha rebaixat gràcies al triomf de copa contra l’Atlético al Wanda. Un partit en què els andalusos van exhibir un bon joc i van renovar la seva confiança. “Amb el canvi de competició han aprofitat per trobar-se, i es va veure un equip molt diferent, més recognoscible. Hem de generar-los dubtes, furgar aquests dubtes i veure si pot facilitar la nostra missió”, deia Quique, que no entenia la destitució de Berizzo, i que va aprofitar la situació per girar full pel que fa a la seva marxa a l’Stoke.

“Serà difícil. L’Espanyol no té la trajectòria de l’Atlético, però és important i cal preparar molt bé el partit, perquè l’Espanyol està molt ben organitzat, és molt compacte, interpreta bé les diferents fases del joc, i serà un partit complicat”, advertia el tècnic del Sevilla, Vincenzo Montella que ha fet la mateixa llista de fa tres dies al Wanda. Una convocatòria en què continua de baixa el central danès, Kjaer, i en què el que preocupa l’italià és millorar la imatge del seu equip fora del Pizjuán, on han mostrat debilitat.

LES FRASES DELS ENTRENADORS

Confio molt en el poder de la ment. Existeix un moment màgic que s’ha d’aprofitar, i s’ha de fer durar al màxim la ratxa
Serà difícil, l’Espanyol no té la trajectòria de l’Atlético però està ben organitzat
Vincenzo Montella
tècnic del sevilla
Amb la copa el Sevilla s’ha retrobat, però en la lliga cal furgar els seus dubtes
Quique Sánchez Flores
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)