Espanyol

Hermoso: “Tots hauríem signat estar fins al final amb opcions de passar”

Protagonista. El central blanc-i-blau treu pit pel rendiment a la copa del Rei i critica les paraules de Piqué i Busquets

L’Espanyol es va quedar a un gol d’eliminar el Barça a la copa del Rei i els jugadors es queden amb això. Un rival que passa pel damunt de la majoria de rivals va patir per eliminar els blanc-i-blaus, tal com ha ressaltat aquest matí Mario Hermoso. “Qualsevol component d’aquest equip hauria imaginat una eliminatòria tan oberta, a un gol de passar contra un rival que compta amb grans jugadors. Ho hauríem signat tots, estar amb opcions de classificar-nos fins l’últim moment. És un gran mèrit de l’equip. Ens reforça de cara als pròxims partits que vénen.”

La denuncia de l’Espanyol a Antivolència per les declaracions de Piqué i Busquets ha acabat acaparant el protagonisme. Mario Hermoso primer no hi ha volgut entrar. “Són coses que els jugadors ni en entrem ni entrarem mai en aquests merders. Són coses que han de resoldre altres persones. No ens afecta a l’hora de jugar, esportivament. Una altra cosa és fora de la part esportiva. Som intel·ligents i no hi entrarem.” Però el central ha acabar mullant-se una mica. “No són paraules adequades. No és agradable ni per al club ni per als aficionats ni per als jugadors. Això engloba molta gent. És molt més fàcil parlar quan les coses van bé. La vida i el futbol dóna moltes voltes i no saps on estaràs en uns anys. Ens mantenim al marge i sempre amb respecte cap al futbolista. No són paraules correctes i no entrarem en aquest joc.”

El dubte ara és com influirà tot plegat en el partit que es disputarà el dia 4. Caldrà veure com afectarà l’ambient. “Ara vénen ells. Volem estar amb la nostra gent i fer un bon partit. La tensió serà la mateixa, som rivals i hi ha tres punts en joc. D’aquí a portar-ho a qüestions personals... si ho portéssim a la part personal seríem rucs.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)