Espanyol

Una doble aturada com a possible comiat

Canvi. Pau va tenir marge per al lluïment al Camp Nou i ara caldrà veure què passa fins al final de la temporada

Hi ha pocs jugadors que visquin un derbi amb la intensitat de Pau. En alguna ocasió, fins i tot massa. El gironí no va poder evitar dijous l’eliminació de l’Espanyol als quarts de final de la copa del Rei contra el rival que més el motiva i ara caldrà veure si tindrà l’oportunitat de tornar a estar sota els pals amb l’uniforme blanc-i-blau o el Camp Nou haurà estat el darrer escenari.

Sense temps ni d’escalfar-se i Pau ja recollia la pilota del fons de la porteria en un cop de cap de Luis Suárez, un dels rivals amb qui ha tingut enfrontaments més tensos. I un quart d’hora més tard maleïa tothom en veure com un rebot el deixava sense possibilitats de desviar el xut des de la frontal de Messi, un altre amb fal·lera per batre’l. Si l’Espanyol va tenir possibilitats de classificar-se fins a l’últim moment va ser, però, per una doble aturada espectacular, primer en la rematada a boca de canó de Suárez i després en la posterior de Rakitic. Una doble intervenció per recordar. “Intento fer el millor per a l’equip. Anàvem amb la mentalitat de passar, però no va poder ser. Em quedo amb la imatge de l’equip, que va competir i va lluitar fins al final”, va afirmar Pau.

Si no hi ha cap sorpresa, les aturades al Camp Nou seran l’últim record de l’afició periquita quan pensi en Pau. Els dies passen, l’entesa no arriba i el gironí ha vist en els darrers dies com els rols s’intercanviaven i Diego López passava a ser el titular en la lliga i a ell li tocava la copa, que ja no viurà més capítols. “El mister és qui decideix qui juga i a mi m’és igual la competició.” El relleu no té res a veure amb qüestions de rendiment, ja que el futbolista del planter ha estat dels millors aquesta temporada, salvant punts.

Lluny de Diego López

Així, el canvi a l’onze obeeix a qüestions contractuals. D’aquí a cinc mesos el vincle de Pau serà història i l’Espanyol va deixar clar que no esperaran més ni faran una nova proposta, molestos pel llarg silenci del jugador, que abans de contestar volia veure què li oferia el mercat per saber millor les xifres en què cal moure’s. El porter té el sou més baix de la plantilla i amb diferència, i el club blanc-i-blau li ofereix una gran millora, que malgrat tot queda molt lluny de la fitxa del més ben pagat, precisament Diego López. No arriba ni a la meitat i no li falten pretendents. Amb tot, el gironí continua defugint polèmiques. “La renovació? Respecto el que diu Jordi Lardín, però no vull entrar en debats. Quan tinguem la solució la direm.” La doble aturada quedarà per sempre i tot indica que no n’hi haurà més.

SUÁREZ I MESSI

El del Camp Nou, contra el rival que més el motiva, pot haver estat el seu últim partit

ULTIMÀTUMS

“Respecto Jordi Lardín i no vull entrar en debats. Quan tinguem la solució la direm”

Moviments a Sant Adrià pel futur de Javi Fuego

El mercat d’hivern viu la recta final i a l’Espanyol ultimen moviments. A la ciutat esportiva es van fer ahir diverses reunions amb la presència del vicepresident Carlos García Pont i el director general esportiu, Òscar Perarnau. El club blanc-i-blau ha de prendre una decisió pel que fa a Javi Fuego, que té una proposta del Vila-real i vol canviar d’aires. El migcampista té 34 anys i una de les fitxes més altes de la plantilla, així que en breu s’espera que les dues entitats pactin un traspàs per una xifra baixa, malgrat que Quique Sánchez Flores el considera imprescindible. L’adeu de l’asturià deixa un marge per mirar de fer una incorporació en alguna de les posicions que l’entrenador veu coixes i no ha d’influir en el futur de Marc Roca, tot i compartir posició. El jove jugador del planter s’ha de decantar per una de les dues ofertes de segona A, un cop descartades altres ofertes. Un vell conegut de l’entitat com Rubi, entrenador de l’Osca, hi està apostant fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)