Espanyol

Espanyol

Primera divisió

Quique: “Saber guanyar és més important que saber perdre”

El tècnic. Es mostra “cent per cent d’acord” amb el comunicat del club contra Piqué i Busquets i destaca “el sentit comú” de l’Espanyol. Tot i això, deixar clar la seva disconformitat davant la possible sortida de Fuego al Vila-real

Quique Sánchez Flores va aparèixer aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per valorar la prèvia del partit de demà (Butarque, 12h.) davant del Leganés.

Marxa de Fuego. “És una situació que tindrà que explicar el club. No cal que ho expliqui. Els jugadors que no podien millorar o que jo així ho pensava ja es van marxar i sabeu la opinió que tinc de que marxi un titular” i seguia afegint sobre la possible marxa a l’asturià. “Cal explicar les coses i és jugador de l’Espanyol però es troba en una situació en què no sabem cap a on pot derivar i és el club que ha de donar les explicacions. Perquè no va convocat? És ell que ho ha d’explicar”.

Incorporacions mercat d’hivern .

“No és tan treure o posar sinó fer les coses amb sentit comú. Les expectatives que vinguin jugadors no són però sobretot perquè no creem en el mercat d’hivern.

Problema de gol.

“Tots som conscients dels problemes de gol i no podem arribar als jugadors que ens arribaríen. Per tan hem de recuperar als jugadors que tenim com Piatti, Jurado o Baptistao que han tingut problemes físics”.

Leganés. “Sabem on anem. És un equip que ja ens va avisar en la primera volta. És un equip que treballar dur i té clarríssim a què juga. Un club en creixement i amb la guia d’un entrenador molt treballador. Anirem a un partit on cal deixar totes les nostres forçes i ganes davant un rival molt dur.

Denúncia Espanyol a Pique i Busquets. “Avalem la postura del club en el seu comunicat. És important saber perdre però més important saber guanyar i sorprèn que hagin interpretat tan malament les coses. A mi les persones no m’ofenen. Saber guanyar és més important que saber perdre. Apel·lem al sentit comú, som un equip amb una gran història i som un club bastant educat en tot.

Soroll del derbi. “No podem controlar el que passa a l’entorn. Ens hem de moure en sentit comú i hem demostrat que aquest club té sentit comú per la seva història i respon al talant de la seva afició”.

Futur de Marc Roca. “Queda poc per tancar el mercat d’hivern i veurem que passa. Ara estem en una prèvia del partit i estem concentrats en el partit i després això s’ha de resoldre el més aviat possible.

Duel a Leganés i objectius de futur.

“El partit de demà és molt important perquè tanca un mes intens. Hem quedat entres els millors 8 de la copa, és un pas, i ara l’objectiu es tornar a aquedar entre els 8 primers de la lliga. I per això demà necessitem tota la energia per enganxar-nos a una lliga que ens està esperant tot i els errors que hem fet al llarg de la temporada”.

Jurado, dins; Fuego, fora

Quique Sánchez Flores, ha convocat 19 futbolistes amb vistes al partit d’aquest diumenge davant el CD Leganés (Butarque, 12h). La principal novetat és el retorn de Jurado. Javi Fuego queda fora de la convocatòria pendent de la seva sortida al Vila-real. El futbolista asturià tampoc es va entrenar ahir amb la resta del grup. La llista completa és: Pau López, M. Navarro, Aarón, Víctor S., Naldo, O. Duarte, Gerard, S. García, Jurado, Leo Baptistao, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Marc Roca, M. Hermoso, Granero, S. Darder i A. Domínguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)