Espanyol

Espanyol

Derbi de copa

Quique s’alinea amb l’Espanyol

Polèmica derbi. El tècnic es mostra “cent per cent d’acord” amb el comunicat del club en què se censuren les declaracions de Piqué i Busquets. “A mi les persones no m’ofenen, però cal saber guanyar, que és tan important o més que saber perdre”

La polèmica per les paraules de Gerard Piqué i Sergio Busquets després d’eliminar l’Espanyol segueixen portant cua. El club va emetre un comunicat censurant aquesta actitud i denunciant les declaracions a la lliga. Ahir Quique Sánchez Flores va donar suport a la iniciativa del club. “Sempre avalem les idees que té el club, és una entitat coherent i que sap el que fa. En el futbol parlem molt de la importància de saber perdre, però també és important saber guanyar”, va dir el tècnic fent referència a Piqué, i també etzibava una missatge a Busquets sense citar-lo. “Sorprèn que, en aquest cas, ho hagin interpretat tan malament. A mi les persones no m’ofenen, però sí que defenso el meu equip i la meva professió. I saber guanyar és tan important o més que saber perdre.” Ara queda esbrinar com afecta tota aquesta polèmica a l’entorn i al derbi de lliga que s’haurà de jugar el 4 de febrer al RCDE Stadium, però el madrileny tornava a fer una defensa del missatge institucional del club. “No ho podem controlar. Ja costa prou controlar les situacions esportives per controlar el que passa al voltant o a fora. Apel·lem al sentit comú, nosaltres vam demostrar que en tenim, una gran història, i per això donem suport al 100% als missatges del club. Som bastant educats en tot i representen l’afició i el seu tarannà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)