Espanyol

futbol

Espanyol

La plantilla, incòmoda

Crisi. El vestidor blanc-i-blau no ha digerit bé les declaracions de Quique Sánchez Flores, que va argumentar després de la derrota de Leganés que l’equip no tenia líders solvents

Els problemes a l’Espanyol s’acumulen de manera infinita. A les disputes de Quique Sánchez Flores amb la directiva per la marxa de Javi Fuego, ara s’hi ha d’afegir la mala maror que va crear la roda de premsa explosiva del tècnic després de la derrota de diumenge contra el Leganés.

Allà el tècnic, al marge de disparar contra el projecte del club, va assenyalar directament els pesos pesants de la plantilla per la seva falta de lideratge. “Hi ha líders però no apareixen”, era una de les justificacions del tècnic en relació amb la desfeta a Butarque. Unes declaracions que no han agradat gens a la plantilla i que arriben setmanes després que el tècnic es plantegés una possible marxa a l’Stoke.

Llavors els capitans van ser consultats per la marxa del tècnic i la resposta no va ser de melancolia o resignació. Cap dels capitans va veure en la marxa de Quique un daltabaix per al funcionament de l’equip. Ara aquestes declaracions encara posen més distància entre els jugadors i el tècnic. Mala peça al teler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)