Espanyol

espanyol

crisi esportiva

Chen rebaixa la tensió

Cimera. El president es va trobar amb Adolf Rosaud, Òscar Perarnau i Quique Sánchez Flores per arribar a una entesa cordial fins a final de temporada i frenar el conat de crisi esportiva

Chen Yansheng arribava a les cinc i vuit minuts de la tarda a la ciutat esportiva Dani Jarque. Allà va veure una part de l’entrenament del primer equip i després es va reunir amb el director general esportiu, Óscar Perarnau; el conseller Mao Ye Wu; el vicepresident i mà dreta del jerarca xinès, Adolf Rosaud, i Quique Sánchez Flores. Sobre la taula hi havia l’enuig del tècnic per la marxa de Javi Fuego al Vila-real. Una sortida que el mateix futbolista va propiciar per la bona oferta del conjunt groc, que li amplia la seva carrera esportiva en un any. A banda d’això, el tècnic està enfadat per la indefinició del projecte. Escaldat per l’estiu passat, en què va veure com la planificació esportiva i els fitxatges il·lusionants quedaven en no res per la cotilla del límit salarial. El tècnic va verbalitzar la seva incomoditat després de la derrota contra el Leganés diumenge. “Què li diré a Chen? No ho sé, perquè no sé cap on va el projecte”, responia el tècnic.

La missió de Chen Yansheng en la cimera d’ahir amb l’àrea esportiva tenia un objectiu clar: frenar la crisi que es podia generar a partir de les declaracions del tècnic. El jerarca xinès va tranquil·litzar el tècnic madrileny i va encaixar les crítiques al projecte fetes pel preparador. Chen sap que hi ha hagut elements en la confecció de la plantilla de l’últim any que no han estat els esperats, i per això el club està treballant per corregir aquesta deriva amb els canvis que s’estan fent en la parcel·la directiva en les últimes setmanes. Un projecte que ha de seguir evolucionant per implementar millores. No obstant això, el president també va fer saber a l’àrea esportiva que tota la culpa no era del club, i que els tècnics també havien tingut certes decisions desencertades. Posat tot en context, el president va instar a centrar-se a fer una bona segona volta per intentar assolir els objectius traçats i tancar la lliga de la millor manera possible. Un cop acabat el campionat, s’emplaçaran a parlar del futur i de l’enfocament del tercer any de projecte.

Moviments de mercat

L’àrea esportiva també va informar el president sobre els fitxatges. El club espera tancar la incorporació de Carlos, La Roca, Sánchez, mig defensiu de la Fiorentina, que arribaria com a cedit fins a final de temporada. És el recanvi que li ofereix el club per suplir la sortida de Javi Fuego. El colombià seria un jugador de rendiment immediat i coneix la lliga pel seu pas per l’Elx.

DIÀLEG CONSTRUCTIU

Chen va encaixar les crítiques del projecte i treballa ja en les millores de cara al futur

REGNA LA CALMA

El president va instar els tècnics a tancar el curs de la millor manera possible

RECANVI DE FUEGO

Esperen tancar el fitxatge de ‘La Roca’ Sánchez, exjugador de l’Elx que ara és a la Fiorentina

Genís Montolio, nou reforç per a l’Espanyol B

Genís Montolio va esdevenir ahir nou jugador de l’Espanyol B. El futbolista català, que pot actuar com a defensa central o com a lateral dret, va signar fins al 30 de juny del 2019 més dues temporades opcionals condicionades a una sèrie de variables esportives. Genís, que va jugar en les categories inferiors de l’Espanyol, torna després de passar per la UE Cornellà i el Vila-real. El defensa arriba com a reforç per al filial, però el club confia en la seva progressió per fer el salt al primer equip. Montolio arriba al club blanc-i-blau dins del marc de l’acord pel traspàs de Javi Fuego.

D’altra banda, Marc Roca està pendent de tancar la seva cessió al Còrdova per tenir minuts. El de la Granada del Penedès es trobaria allà amb José Antonio Reyes, que acaba de fitxar pel conjunt andalús fins a final de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)