Espanyol

ESPORTS

FUTBOL

“Estic ansiós per jugar el derbi”

Mercat. La Roca Sánchez arriba il·lusionat a l’Espanyol i amb les piles carregades per disputar el duel davant el Barça de diumenge

Carlos “La Roca” Sánchez va ser presentat aquest matí com a nou jugador de l’Espanyol. El futbolista arriba a l’Espanyol cedit per la Fiorentina fins a final de temporada i sense opció de compra.

La definició de Jorid Lardín: “Tenim un jugador que ens donarà molta força en el centre del camp i li vull agrair el seu esforç econòmic que ha fet per estar aquí”

Il·lusionat:

“Estic feliç d’estar aquí. Ha costat molt però estic content. Vull deixar clar que ho deixaré tot per aquesta samarreta i vull aprofitar aquest oportunitat al màxim”.

Sensacions. “Ha estat positiu, m’he trobat un grup molt homogeni i un grup unit i amb un tècnic que m’ha mostrat confiança.

El perquè de la seva tria.

“Hem vingut aquí per la institució, és un gran equip i per això estic aquí”

El mundial clau?

“És una de les coses (jugar el mundial) però no la principal. És una oportunitat molt bonica i esperem aconseguir els objectius que ens hem marcat”.

Jugar el derbi.

“Estic ansiós de tenir aquesta possibilitat. Veure si tinc la oportunitat de jugar”.

Sense opció de compra.

“La gent pot opinar el que vulgui però estic aquí amb una gran il·lusió. Em queda un any més de contracte amb la fiorentina. Encara no s’ha parlat res i ja es parlarà”.

Intenció.

“Volem que cada partit sigui una festa”.

Compatriota blaugrana.

“Encara no he parlat amb Yerry Mina”.

Companys.

“Més que un jugador em quedo amb el grup, m’ha acollit molt bé”.

El derbi.

“És un partit que tots volen jugar i espero que es pugui donar”.

Objectius del club. “Estar el més amunt de la taula i arribar a un campionat internacional”

La Roca, el sobrenom. “Fa diversos anys que em diuen així. Això va començar a França i després a l’Elx va agafar més força. A França era “La Roc”

Rol a l’equip. “He sabut adaptar-me a les diferents lligues i estic content amb tot el que he aconseguit en cada lliga i espero repetir el que vaig fer en el passat en aquest campionat”.

Tot potència, la seva targeta de presentació.

“L’afició veurà en mi tot el sacrifici del món i sempre he destat per això i per donar la vida per la samarreta que porto. Aquí és el que faré. A la Fiorentina van canviar de tècnic i no em considerava apte pel seu estil de joc i ara aquí em valoren i podré fer el que no m’han deixat fer a la Fiore”.

Tàctica. “Jo m’adapto. A la fiore he jugat fins i tot de lateral, al marge de central i de pivot, estic a la disposició de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)