Espanyol

Espanyol

Primera divisió

El club, abocat a fer una gran venda a l’estiu

Mercat. Lardín assegura que Aarón només hauria marxat aquest gener per la clàusula, i diu que si volen reforçar l’equip han de vendre

Òscar Perarnau i Jordi Lardín van fer balanç del mercat d’hivern, que s’ha tancat amb l’arribada de Carlos, La Roca, Sánchez; les vendes de Javi Fuego i Pape Diop, i la cessió d’Hernán Pérez a l’Alavés. Marc Roca, per la seva banda, finalment es queda. D’això va parlar Lardín: “Vam estar analitzant fins a última hora les diverses propostes, però cap donava garanties que jugués el màxim de partits possibles. Si Marc Roca marxa és per jugar; si no, millor que es quedi, perquè amb la seva professionalitat es guanyarà els minuts.” Lardín va ser molt clar sobre la marxa de Fuego. L’asturià va ser motiu de polèmica amb el tècnic, però el club va insistir ahir que la marxa del migcampista va ser un desig personal. “No estava prevista –va dir el d’Esparreguera–. Javi Fuego va demanar marxar, i quan un jugador demana marxar tan insistentment, el millor, per la salut del vestidor, és intentar obtenir el màxim per ell. En vista dels temes esportius i econòmics, el millor era que Javi Fuego marxés.”

Per acabar, Lardín va tornar a donar per impossible la renovació de Pau: “L’Espanyol ha fet tot el possible perquè Pau renovi. Si Pau vol alguna cosa ja sap on estem.” I també va parlar d’Aarón, que va rebre l’últim dia de mercat una oferta de l’Everton de 20 milions d’euros: “Jo per oferta només entenc una cosa signada, però en aquest mercat només l’hauríem venut per la seva clàusula.” Tot i això, hi ha una cosa clara de cara al proper mercat d’estiu, la necessitat que tindrà el club de fer un traspàs important, en part per quadrar el balanç i també per reforçar-se: “Si hem de reforçar l’equip a l’estiu hem de fer una bona venda.”

JAVI FUEGO

“Va demanar insistentment marxar i, per la salut del vestidor, era el millor”

MARC ROCA

“Cap de les ofertes que tenia li garantien jugar el màxim de minuts possibles”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)