Espanyol

Espanyol

Primera divisió

‘La Roca’ està preparat per debutar contra el Barça

Mercat. El mig va ser presentat ahir com a nou jugador de l’Espanyol i ja pensa en el partit de diumenge: “Estic ansiós per tenir aquesta possibilitat”

Carlos, La Roca, Sánchez va ser presentat ahir com a nou jugador de l’Espanyol. El futbolista arriba a l’Espanyol cedit per la Fiorentina fins a final de temporada i sense opció de compra. L’internacional colombià aterra al club blanc-i-blau per aportar múscul a la medul·lar i cobrir les baixes de Pape Diop i Javi Fuego, que van marxar en aquest mercat d’hivern. La Roca, de 31 anys, és un futbolista experimentat que ha jugat a França, Anglaterra i Itàlia, i ara torna a la lliga després del seu pas per l’Elx. “Tenim un jugador que ens donarà molta força al mig del camp, i li vull agrair l’esforç econòmic que ha fet per estar aquí”, va dir el director esportiu Jordi Lardín. “Estic molt content d’estar aquí. Ha costat molt, però estic content. Vull deixar clar que ho deixaré tot per aquesta samarreta i vull aprofitar aquest oportunitat al màxim”, va apuntar el futbolista, que ahir al matí ja va fer la primera sessió d’entrenament amb els nous companys. “Ha estat un primer contacte positiu. M’he trobat un grup molt homogeni i unit, i un tècnic que m’ha mostrat confiança”, va assegurar. I no va voler destacar cap membre en especial de la plantilla: “Em quedo amb el grup, m’ha acollit molt bé.”

El colombià va explicar per què havia triat l’Espanyol: “He vingut aquí per la institució, és un gran equip. Per això estic aquí.” El futbolista no va poder amagar el seu desig de marxar de la Fiorentina, amb la qual encara té contracte fins al juny del 2019. I no sap si en un futur, després de la cessió, podrà seguir de blanc-i-blau: “Encara no hem parlat de res, ja en parlarem quan arribi el moment.” Tot i això, el futbolista va enviar un missatge al conjunt viola: “A la Fiorentina van canviar de tècnic, i no em considerava apte per al seu estil de joc. I ara aquí em valoren i podré fer el que no m’han deixat fer a la Fiore.” L’internacional no va poder negar que arriba a l’Espanyol buscant minuts, i més havent-hi mundial aquest estiu: “És una de les coses que m’han fet venir, però no la principal. És una oportunitat molt bonica i esperem aconseguir els objectius que ens hem marcat.” Uns reptes que, segons va remarcar, són “estar com més amunt millor i arribar a un campionat internacional”. I va deixar clar que ha vingut a l’Espanyol a disfrutar: “Volem que cada partit sigui una festa.”

A La Roca Sánchez li van preguntar per l’imminent derbi de diumenge al RCDE Stadium, i no va amagar les seves ganes de vestir per primera vegada la samarreta blanc-i-blava: “Estic ansiós per tenir aquesta possibilitat. A veure si tinc l’oportunitat de jugar.” I va afegir: “És un partit que tothom vol jugar i espero que es pugui donar l’ocasió.” Allà es podria trobar amb un company de selecció, el defensa blaugrana Yerry Mina, que encara no ha debutat amb el Barça.

El colombià també es va definir com a futbolista: “L’afició veurà en mi tot el sacrifici del món. Sempre he destacat per donar la vida per la samarreta que porto. És el que faré.” Quant al seu rol a l’equip, va dir que és polivalent: “Jo m’adapto. A la Fiore he jugat fins i tot de lateral, al marge de central i de pivot. Estic a la disposició de l’equip i del tècnic.” I va expressar un desig clar en l’aspecte personal: “Espero repetir el que vaig fer en el passat en aquest campionat.”

LES FRASES

He vingut a l’Espanyol per la institució, és un gran equip, un històric. Per això m’he decidit per aquest club
El tècnic de la Fiore no em considerava apte per al seu estil de joc. Aquí em valoren i podré fer el que no m’han deixat fer allà
‘La Roca’ Sánchez
Nou jugador de l’espanyol
L’afició veurà en mi tot el sacrifici del món, sempre he destacat per donar la vida per la samarreta que porto
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)