Espanyol

Que hi regni la pau

Afició. La federació de penyes blanc-i-blaves insten els seguidors periquitos a emprar “el seny i l’enginy per convertir-ho en una festa”

L’Espanyol no deixa de treballar per mirar de tenir un derbi sense més tensió de la necessària. Els missatges des del club, tant dels jugadors com dels directius, són clars en aquesta línia. Es va fer una crida pública aprofitant que es declarava d’alt risc, i la federació de penyes blanc-i-blaves s’hi ha sumat. Si dijous emetia un comunicat fent una crida a la pau, ahir la presidenta, Araceli Pérez, seguia la mateixa línia: “El que hem de procurar és animar el nostre equip i utilitzar el seny i l’enginy per convertir-ho en una festa. Hem d’ajudar, i ens distraiem en persones que no paguen la pena. Mentre sigui amb respecte, tothom és lliure de manifestar la seva voluntat. Desitgem la màxima correcció, i animar el nostre equip. Al camp tots estem molt nerviosos i implicats, i hi ha cants i coses que no m’agraden, com a qualsevol camp.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)