Espanyol

Jurado: “El camí és el dels últims partits contra el Barça”

Intermitent. El gadità resta importància a la pèrdua de protagonisme dins l’equip i confia que es pugui lluitar per les places europees

José Manuel Jurado ha recuperat protagonisme en els últims partits. El gadità va ser titular a l’últim derbi, que considera un mirall de cara als pròxims enfrontaments. “Jugar contra el Barça mai és fàcil, és un dels millor dels món i hem demostrat que podem competir a aquest nivell contra un rival així. Sortim reforçats. El camí és el que hem mostrat en els últims partits contra el Barça, amb la competitivitat i l’entrega des del minut u fins al 90, sense donar cap pilota per perduda i competint. Està més en nosaltres que en el rival.”

El problema de l’Espanyol és que té l’amenaça de quedar en terra de ningú, a massa distància tant d’Europa com de la zona de descens. Jurado ha reconegut que els jugadors no perden l’esperança de poder acostar-se a la zona privilegiada de la taula. “Sempre mirem cap amunt i som ambiciosos. Lluitarem fins al final per estar tan amunt com es pugui, no sé on arribarem, però l’ambició ens porta a mirar amunt. No em preocupa, però als futbolistes els agrada lluitar per alguna cosa i esperem que sigui així.”

Finalment, Jurado ha restat importància a la irregularitat del seu rol, apareixent i sortint de l’alineació. “Anem canviant molt l’onze. He estat fora per lesió també. Durant una temporada hi ha alt-i-baixos. No sempre es pot mantenir el mateix nivell. Ara em trobo bé i miro de donar-ho tot a veure si quan arribo a casa després del partit em sento feliç. Quan un jugador no juga ho passa malament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)