Espanyol

espanyol

Primera divisió

El difícil encaix de Sergi Darder

Autocrítica. “Em van portar per donar creativitat al joc de l’equip i m’està costant adaptar-me al sistema de joc”, va dir el mig, que va deixar clar que el pas enrere de l’equip, en partits com el de Vigo, és culpa dels jugadors i no del tècnic

Sergi Darder està passant un mal moment, no perquè no tingui minuts, sinó perquè no troba fluïdesa en el joc. Home de perfil creatiu, veu com el fet que l’entrenador el situï a la banda dificulta la seva adaptació. “Sabia on venia, que aquest era un equip de contraatac, i estic molt content d’estar aquí”, va reflexionar el balear, que també va parlar de l’ecosistema tàctic. “M’està costant adaptar-m’hi, però estic content dels minuts que he jugat”, va dir el jugador, que sap que el seu rol a la banda l’obliga a adaptar-se, tot i que no s’arronsa.“Quique em va dir que em volia per donar més possessió a l’equip, que és el que li faltava l’any passat, i a donar més creativitat al joc. És veritat que m’està costant i no vull enganyar ningú. En un sistema defensiu es veu més el pivot defensiu i en un equip de possessió és al revés. Ara és feina meva millorar. Sé que tinc les condicions i ho he de fer. Soc un jugador que ha d’oferir més control de la pilota, per això em vam fitxar.” I també va fer autocrítica col·lectiva –“cadascú ha de donar més i mirar-se a si mateix”– per deixar clar que el pas enrere de l’equip és culpa dels jugadors. “Ell [Quique] ens diu de tirar cap endavant i hem d’intentar jugar més”, va afegir el migcampista, que sap que el moment actual en la classificació no respon a la qualitat de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)