Espanyol

“La dificultat del partit era gegant i creix amb el gol”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores no amagava que el calendari ha cremat una jornada més i la reacció de l’Espanyol no es produeix, tot i que no volia comparacions amb la mala imatge del duel anterior. “Fa molt temps que busquem un equilibri. No està sent fàcil i la situació no acompanya. Ho seguim investigant. El que hi ha és això, se’ns posen al davant gairebé sempre i costa. Sort que l’afició no se’ns ha posat en contra ni els jugadors decauen. Hem tingut més possessió, hem xutat més i no té res a veure amb l’anterior. No estem contents, però no és el mateix que en l’últim partit.”

L’entrenador de l’Espanyol, que ha explicat que entre la profunditat de Marc Navarro i la defensa de Javi López ha apostat pel terme mitjà de Víctor Sánchez, va voler ressaltar la qualitat del Vila-real. “Avaluem també la fortalesa del rival. Quan estava igualat se’ns posa coll amunt. Hem pensat massa en el resultat, en com arribar al gol sense pensar com fer-ho. El rival ho fa bé i hem de superar moltes coses. La dificultat del partit era gegant i creix amb el gol. El mèrit és aguantar fins a trobar el camí.”

Amb tot, l’Espanyol no s’acosta a les posicions que voldria. “Hem de ser realistes i la situació és la que és. Cal mirar-se a un mateix, estem a vuit o deu punts dels que pressionen i a quatre o cinc d’on voldríem estar, el top 10. A dia d’avui només podem pensar en el següent partit. És una lliga en què els equips funcionen per ratxes i fins ara no hem trobat la ratxa que ens faci més forts. Si estem en terra de ningú la nostra feina és sortir-ne. Volem estar al top 10. Ho vam fer la temporada passada i hi volem tornar. La lliga ha estat forta des de l’inici i nosaltres no hem cavalcat a aquest ritme.”

MILLORA

“Hem tingut més possessió, hem xutat més i no té res a veure amb el partit anterior”

ESTANCATS

“Els equips funcionen per ratxes i no hem trobat la que ens faci més forts”

ZONA BAIXA

“La lliga ha estat forta des de l’inici i nosaltres no hem cavalcat a aquest ritme”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)