Espanyol

espanyol

Primera divisió

“Les alarmes no estan enceses”

Baptistao. No mira més enllà del matx de divendres davant del Dépor. “L’objectiu passa per guanyar el proper partit”. Sobre la permanència assegura que no hi ha preocupació i que no han parlat d’aquest tema dins del vestidor

Leo Baptistao va passar aquest matí per la sala de premsa de la ciutat Esportiva Dani Jarque. El brasiler es felicitava per la bona dinàmica que porta l’equip, que ha sumat tres empats, en les últimes tres jornades. “Estem confiats i amb mentalitat positiva perquè hem fet uns bons resultats davant adversaris molts complicats i tenim l’ambició de seguir creixent”. El brasiler té clar que ara totes les forces de l’equip estan focalitzades en guanyar el partit de divendres a Riazor. “El Dépor no és un rival inferior i no serà fàcil però estem en una bona línia per lluitar per la victòria”, considerava el davanter que no té cap preocupació per aconseguir la permanència tot i que l’equip suma sis jornades sense guanyar i, ara mateix, està instal·lat en la 16a posició de la taula. “No hem parlat de la permanència en el vestidor i el que pensem és guanyar al Dépor. Només d’això i de l’objectiu ja veurem que passa”. I seguia insistint en que el clima de l’equip no és de preocupació abans de visitar Riazor. “No és un partit especial ni les alarmes estan enceses. Volem guanyar per estar més a prop dels objectius. L’equip no està mentalitzat per patir”.

El fet és que l’Espanyol té tres partits en nou dies. Dos desplaçaments, el primer a Riazor i el diumenge 4 de març al Ciutat de València. Dos partits davant d’equips que lluiten pel descens amb l’afegit que l’Espanyol només ha sumat un triomf a domicili (el 8 de gener a Màlaga) en tota la temporada. “Els tres punts que ens juguem el divendres els hem de guanyar i després ja pensarem en el què vindrà més endavant. Podríem pensar en partits del maig i no ho fem”, tornava a insistir el brasiler amb gest seriós per la insistència dels periodistes en calibrar cap a on camina l’ambició de l’equip.

Per últim, el brasiler té clar que l’Espanyol no està passant un mal moment de joc sinó de manca de fortuna en els últims metres. “El que ens falta és una miqueta de sort. L’altre dia van tenir un pal en l’últim minuts, són detalls”, reblava Baptistao en una roda de premsa plana com el joc de l’Espanyol en els últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)