Espanyol

ESPORTS

FUTBOL

“En els moments d’eufòria cal manegar les emocions”

Quique. Adverteix que el Llevant serà un escenari molt diferent al del Madrid “Tenim un nou examen. És una nova oportunitat per canviar la temporada però cal confirmar-ho”

Quique Sánchez Flores va comparèixer ahir en roda de premsa per valorar la prèvia del partit entre l’Espanyol i Llevant. El matx del Ciutat de València arriba després de l’històric triomf dels blanc-i-blaus davant del Madrid. Una victòria que ha capgirar els ànims de la plantilla. Els deixebles de Quique esperen aprofitar l’impuls d’aquesta victòria per canviar la seva trista dinàmica en lliga i acostar-se al setè lloc. Però la pregunta que flota en l’ambient és quin Espanyol es veurà al Ciutat de València. Un conjunt ambiciós o un equip poruc dels últims desplaçaments. Precisament per això, el tècnic advertia del què li arriba a l’Espanyol davant un Llevant necessitat de punts. “Demà és un partit difícil i complicat, no ens podem refiar i sabem de la importància que té pel rival. Quan arribes d’un moment d’eufòria cal saber manegar les emocions. Ens hem d’adaptar a un nou escenari”

Canvi que suposa el triomf davant el Madrid.

“Ha canviat l’ànim, la il·lusió i la energia que és el que buscàvem des del principi de temporada. Però aquestes coses cal confirmar-les. Demà tenim un nou examen. És una nova oportunitat per canviar la temporada però cal confirmar-ho perquè s’allargui en el temps”.

Juan Ramón López Muñiz.

“No sé que faran ells. Jo com a col·lega sempre penso que els projectes amb els seus entrenadors van millorant. Muñiz ha fet un treball excel·lent al Llevant i desgraciadament estem sempre en el punt de mira. Muñiz és un tècnic seriós i treballador i espero que tingui el recolzament passi el que passi diumenge”.

Canvi de guió al Ciutat de València.

“És un partit totalment diferent del de dimarts. El canvi de mentalitat i com pair un escenari diferent i les energies que tenim hi haurà la part de l’èxit”.

Les paraules de David López assegurant que són pitjor equip del que semblen.

“És normal, quan no trobes l’equilibri i les solucions semblem pitjors. És una realitat el que va dir David. Quan les coses van bé és a l’inrevés i vosaltres també (la premsa) ho penseu.

Lliga molt compacte.

“En les segones voltes els objectius estàn més que definits. La meva previsió és que seguirà fins el final de campionat molt igualada.

Quart enfrontament amb el Llevant aquest curs.

“Ells no variem molt. Juguen un futbol directe i de segona jugada aprofitant els errors del rivals i la velocitat amb Ivi i Morales, No han canviat la seva forma de jugar. El seu estil és la mateixa”.

Llista llarga.

“Hi han jugadors que no han pogut entrenar bé i per això portem a 20 jugadors per precaució”.

Melendo, la gran novetat de la llista de convocats

Óscar Melendo és la gran novetat de la llista de convocats. El davanter no entrava en una convocatòria des del 4 de febrer davant del Barça. Quique Sánchez Flores ha convocat un total de 20 homes, la mateixa llista de l’últim partit davant del Madrid amb l’única alta de l’esmentat Melendo. “S’ho mereix perquè entrena fantàstic i és un excel·lent jugador”, subratllava el tècnic blanc-i-blau

La llista completa és la següent: Pau López, Marc Navarro, Aarón, Víctor Sánchez, Naldo, Óscar Duarte, Gerard Moreno, Carlos Sánchez, Sergio García, Jurado, Baptistao, Dídac, Diego López, Melendo, David López, Marc Roca, Piatti, Roca, Granero, Darder, Edu Frías. Quique Sánchez Flores s’ha emportat 20 homes perquè té alguns futbolistes tocats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)