Espanyol

POLÍTICA

Detenen l’agressor del cas de l’estelada

Incidents. Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres un home de 23 anys com a presumpte autor de dos delictes contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques en el partit del 18 de febrer contra el Vila-real

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor de dos delictes de lesions i un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques. És el suposat agressor del cas de l’estelada del 18 de febrer. Aquest home va donar un cop a les costelles a un avi de 80 anys i li va trencar la cella al seu net. El motiu de l’agressió va ser portar una estelada durant la disputa del partit contra el Vila-real a l’RCDE Stadium.

“El 18 de febrer del 2018, en la finalització del partit de futbol RCD Espanyol-Vila-real a l’estadi de Cornellà-el Prat, la persona detinguda va increpar i agredir dues persones. En un primer moment es va enfrontar a una de les víctimes, una persona d’edat avançada a la qual va agredir. Posteriorment, es va tornar a enfrontar en un altre punt de l’estadi a l’altra víctima, i va causar-li un tall a la cella”, relatava el comunicat públic dels Mossos d’Esquadra, que hi afegeix quina és el motiu que va originar l’agressió. “Així mateix, es va constatar que la motivació de les agressions s’encabeix en un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.”

El suposat agressor va passar divendres a disposició del jutjat de guàrdia i va quedar en llibertat posteriorment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)