Espanyol

ESPORTS

FUTBOL

Baptistao salva els mobles

27a jornada. Els granotes van treure profit d’un penal inexistent, de Marc Navarro a Cabaco, que va transformar Morales i el brasiler va posar l’empat en l’últim minut

Era el dia clau de l’Espanyol per agafar embranzida i pujar en la classificació. L’últim triomf davant del Madrid convidava a veure la lliga d’un altre color sumant els tres punts al Ciutat de València. Doncs bé, l’Espanyol va tornar a mostrar la seva cara més irregular aquest matí però, com a mínim, es va emportar un merescut empat que no li serveix per escalar al ritme que vol en la classificació però sí per presentar una targeta de sis jornades sense perdre en lliga.

El partit va venir marcat per un penal inexistent de Navarro a Cabaco. El central estava en fora de joc. Això va donar ales a un Llevant que va conservar com un botí aquest gol fins a l’últim minut on Baptistao va signar l’empat que va gelar el Ciutat de València. Un resultat que no serveix a cap dels dos equips per impulsar els seus objectius. No obstant això, a l’Espanyol li queda el regust de treure profit d’un equip en descomposició i sense idees que no guanya un partit a casa des del setembre.

D’altra banda, Diego López es va convertir en un dels protagonistes del partit. Corria el minut 38 i el gallec sortia amb valentia per una pilota dividida amb les mans per davant. El porter va rebutjar la pilota però el cap de Sadiku li va impactar en tota la cara. O Pulpo va caure a plom al terra i el Ciutat de València es va gelar. Després d’uns minuts que es van fer eterns el futbolista ja es va moure i es va poder incorporar. Tenia ganes de seguir però els metges ho van desaconsellar per l’estat de desorientació del porter. Quique no va prendre cap mena de riscos i va fer entrar a Pau López. Diego abandonava el terreny de joc en mig d’una forta ovació del Ciutat de València en una mostra d’esportivitat de l’afició local. El futbolista va ser traslladat a l’hospital de la Fe de València i allà s’el va tenir en observació per un traumatisme cranial per pèrdua de consciència. Les properes hores estarà en observació abans de poder traslladar-lo a Barcelona on seguirà guardant respòs abans de rebre l’alta definitiva.

No va ser l’únic contratemps del partit Sergio García es va lesionar a l’escalfament quan havia de ser titular. Les seves molèsties van obligar a donar l’alternativa a Baptistao en l’onze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)