Espanyol

futbol

Espanyol

L’emotiu missatge d’Iria

Diego López. La dona del porter va utilitzar les xarxes socials per explicar com ha viscut les últimes hores, impactada pel brutal cop que va rebre el seu marit en el partit contra el Llevant

Iria Otero penjava diumenge al matí una fotografia amb una tassa amb l’escut de l’Espanyol i el text: “Preparada per al partit.” Molt activa a les xarxes socials, a la dona de Diego López se li va glaçar la sang quan va veure el cop brutal que es va donar el seu marit amb el jugador del Llevant Sadiku. La imatge següent amb Diego López estirat a terra i immòbil encara va ser més angoixant. A més, la mort del jugador de la Fiorentina Davide Astori unes hores abans i el fet d’estar embarassada del tercer fill van incrementar les emocions i les pors a un nivell superior.

Ahir, i ja amb el seu marit en un hospital de Barcelona, va escriure un sentit missatge a les xarxes socials, en què es va encarregar d’expressar com van ser aquells moments d’angúnia i, de retruc, enviar un missatge d’agraïment per les mostres de suport rebudes: “Us escrit encara amb un nus a l’estómac, però amb la tranquil·litat d’estar al seu costat i que tot va com ha d’anar”, assegurava la gallega d’Arcade. “Gràcies a tothom, no ha estat fàcil mantenir el tipus sola amb les meves filles i embarassada de 30 setmanes”, va admetre. A més, va agrair el tracte rebut pel club i “tota la família” blanc-i-blava.

Ahir, Óscar Melendo també va enviar un missatge de tranquil·litat pel que fa a l’estat de Diego López: “Els metges han dit que està bé, estem esperant més proves per veure com evoluciona. Ell ens va enviar un missatge dient que estava bé.” El gallec no té data de retorn, però no se l’espera, com a mínim, fins d’aquí a tres setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)