Espanyol

Descarten el casc

Decisió. Diego López començarà a trepitjar la gespa la setmana que ve i quan reaparegui ho farà sense cap protecció per al cap

Diego López segueix treballant de manera individualitzada al gimnàs, però de mica en mica va fent coses noves. Com conduir, per exemple. Ahir ho va fer per primera vegada, un pas més en la recuperació del traumatisme cranial que es va fer fa dues setmanes al Ciutat de València. Les reunions amb un neurocirurgià van acabar determinant que no li caldrà emprar un casc quan torni a l’activitat, a diferència de casos coneguts com el de Petr Cech.

Així, Diego López va cremant etapes per al retorn, i la setmana que ve farà un pas més quan abandoni el gimnàs i trepitgi la gespa. Encara li quedaran un parell de setmanes abans de pujar la intensitat de la feina, i els metges periquitos veuen molt just que pugui reaparèixer l’1 d’abril contra l’Alavés. Serà més fàcil que la cita es produeixi una setmana més tard, a Mestalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)