Espanyol

ESPORTS

FUTBOL

Pau centra les mirades

L’altra cara de la prèvia. Pau López, a l’òrbita del Betis, tornarà a ser aquest nit el porter titular de l’Espanyol. “Ja n’he parlat massa i no vull parlar-ne més”, va dir ahir Quique Sánchez Flores

Pau López podria canviar la temporada vinent els colors blanc-i-blaus de l’Espanyol pels verd-i-blancs del Betis, una situació que dota de morbositat el partit. A Sevilla ja donen per fet el seu fitxatge i el consideren com un dels reforços estel·lars de l’equip andalús. Tingui o no un preacord, el que és cert és que el gironí no continuarà a l’Espanyol. Ja és un fet. La seva destinació la triarà ell i així ho va deixar entreveure en anteriors conferències de premsa Quique Sánchez Flores. Ahir, el madrileny no va voler continuar alimentant aquesta qüestió. “D’en Pau, ja n’he parlat massa i no vull parlar-ne més”, va dir. Tot i això, Pau López centrarà les mirades dels espectadors que ompliran aquesta nit el Benito Villamarín. No seran els sols ulls que escrutaran l’actuació del porter. Els seguidors periquitos ho miraran conscients que és un dels darrers partits com a titular del gironí. La intenció de Quique no era donar més partits a Pau, però la lesió de Diego López ha precipitat el seu retorn a l’onze i, en funció de l’evolució del gallec, es podria allargar un partit més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)