Espanyol

futbol

Espanyol

Ensopegades paral·leles

‘Déjà vu’. L’Espanyol va tornar a quedar amb un pam de nas en el seu salt de qualitat cap a Europa. Fa un any va ser a San Mamés contra l’Athletic i enguany ha estat contra el Betis

L’Espanyol de l’any passat i el del present han viscut ensopegades paral·leles que han sepultat les seves il·lusions de fer el salt cap a Europa. Dissabte l’equip blanc-i-blau es va desactivar en el seu propòsit no donant la talla contra el Betis. En la prèvia del partit, els de Quique tenien la possibilitat de retallar distàncies amb els andalusos, però els andalusos van passar per sobre dels periquitos de manera clara.

Aquesta derrota recorda, i molt, la de la 30a jornada de la temporada anterior contra l’Athletic Club, el 4 d’abril del 2017. Era una jornada entre setmana i l’Espanyol era novè, a quatre punts dels bascos, que eren setens. Quique va fer rotacions per dosificar l’equip i mitigar la fatiga. L’Espanyol va caure merescudament per 2-0. El tècnic va adduir la poca profunditat de la plantilla per justificar la mala actuació, quelcom que es va corregir aquesta temporada, amb 25 fitxes en el primer equip. Una situació que no ha millorat el passat, sinó que l’equip, en el segon any de projecte, dona menys rèdits que l’any inicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)