Espanyol

espanyol

sergio sánchez

“És impossible penedir-se per venir a l’Espanyol, ho tornaria a fer una i mil vegades”

Sergio Sánchez. Admet que aquest any “és el més difícil i dur” de la seva carrera però confia en revertir la situació tot i no entrar en les preferències de Quique elogia la seva tasca i diu que el que està fent “és per treure’s el barret”

Sergio Sánchez va tornar aquest estiu a l’Espanyol. El mataroní tornava als orígens però ho ha fet d’una manera abrupta. El defensa no juga cap partit des del passat octubre i pràcticament ha convertit en una anècdota entrar en una llista de convocats. “Està sent l’any més difícil i dur. Tinc que adaptar-me i aprendre d’això. En les meves mans només està entrenar i fer-li canviar d’opinió”, argumentava el futbolista que explicava la seva trajectòria des de que va aterrar cedit procedent del Rubin Kazan. “Venia de jugar bastant, a Rússia vaig jugar 23 partits. Tenia moltes il·lusions. És difícil disposar de 25 jugadors i escollir a onze. Li tinc molt de respecte a Quique, ser entrenador és un càrrec complicat. No em conformo i en cada entrenament vull donar el màxim”. I seguia elogiant la figura del preparador tot i que enguany les coses no estan sortint en la classificació. “Entenc que la gent, veien el projecte pugui demanar coses. S’ha de ser justos. Cal donar-li mèrit a l’entrenador, l’equip va deixar de rebre gols. L’any passat es va optar per les places europees, i cal treure’s el barret. Aquest anys es va intentar donar aquest pas, tots volem, però hi han circumstàncies que un no controla i es va difícil. Però l’amor a tot això està en el dia a dia”. A més el futbolista tornaria a apostar per l’Espanyol tot i el que està vivint enguany. “És impossible penedir-se per venir a l’Espanyol, ho tornaria a fer una i mil vegades. Torno a la Ciutat Esportiva i veig als periodistes que em coneixen des de fa anys”.

Sergio Sánchez tampoc volia sentir a parlar de poder disposar de més minuts ara que l’equip no està en una bona situació. “No es tracta de regalar minuts a ningú. El que surti ho tindrà que donar tot per la gent i per aquest escut.

Futur.

El futbolista va parlar del seu intent de sortir en el mercat d’hivern. Un fet que no es va produir per la normativa FIFA que no permet a un futbolista jugar una mateixa temporada en tres equips diferents. “Respecte a això, i com et dic, no es va donar la situació que jo vaig voler. Quan gaudeixes és al verd. Es va intentar buscar una solució, jo volia ser feliç i jugant. Vaig deixar molt per venir aquí. És on el cor em portava jugar. Per amor i no per diners. A partit d’aquí no vaig poder sortir. Si hagués sortit hauria jugat, però jugo a l’equip que m’ha vist créixer” i ara no volia parlar del seu futur més enllà del 30 de juny. El Màlaga, d’on és la seva dona, ja l’ha sondejat com a reforç per intentar pujar a primera. “Prefereixo seguir en aquest vaixell. No puc pensar en el futur. Tots hem d’anar en la mateixa direcció perquè sinó el vaixell s’enfonsa. Ningú ha de pensar en el seu futur, ningú pensa en els seus assumptes personals. El pensament és col·lectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)