Espanyol

Pau seguirà diumenge sota pals

Tensió. La recuperació de Diego López és lenta, no podrà participar encara en els dos pròxims enfrontaments i el gironí es retrobarà amb l’afició després de les declaracions del seu pare

L’Espanyol va tornar ahir a l’activitat i Diego López no va saltar a la gespa. La recuperació del traumatisme al cap del porter gallec va un xic més lenta del previst i no s’espera que pugui participar encara en els dos pròxims partits, així que Pau López seguirà sota pals diumenge contra l’Alavés.

En el duel amb la Real Sociedad es van sentir alguns xiulets quan van dir el nom per megafonia i caldrà veure què passa ara, un cop el pare del jugador ja ha confirmat que la pròxima temporada vestirà els colors del Betis.

“És un jugador del planter, que ha donat molt a l’Espanyol i no tenim res a retreure-li. Estem amb ell, és un porter que ho ha fet molt bé quan ha jugat, ara és jugador de l’Espanyol i un company que apreciem molt. Ha de tenir el suport de la graderia”, va defensar-lo ahir Marc Navarro.

L’entrenament també va servir per veure Leo Baptistão tota la sessió amb els companys i podrà jugar contra l’Alavés. El brasiler es va retirar de l’entrenament anterior amb una sobrecàrrega muscular que no ha anat a més, així que ahir tan sols hi havia les baixes dels tres internacionals i de Diego López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)