Espanyol

L’Espanyol no passa de l’empat amb l’Alavés (0-0)

30a jornada de lliga. Partit gris dels blanc-i-blaus a Cornellà. Un resultat que trenca la dinàmica positiva dels de Quique a casa i frenen la seva aspiració de pujar en la classificació

L’Espanyol no va poder passar de l’empat (0-0) aquest matí al RCDE Statium. Un resultat dolent pels locals en la seva intenció de pujar esglaons en la taula de classificació. El punt alimenta la sensació blanc-i-blava d’acabar la lliga en terra de ningú. Per contre, alimenta les esperançes de l’Alavés d’allunyar-se de la zona de descens després d’arribar a Cornellà amb tres derrotes consecutives. L’Espanyol perseguia sumar el tercer triomf consecutiu a casa però es va quedar amb les ganes. Més enllà del resultat, les sensacions que destil·la l’Espanyol són pobres. Una primera part tètrica va donar pas a una segona més animosa. Però ni així els periquitos van poder emportar-se el triomf d’un equip que acabarà la jornada amb 36 punts. Molts pocs per un equip programat per cotes superiors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)