Espanyol

La contra crònica

Desafecció a cop de xiulets

L’ambient matinal a Cornellà va quedar enterbolit pel mal partit i per les mostres de desaprovació a Pau i a Quique

“A l’aficióde l’Espanyol mai li tindré una mala paraula”, deia Pau, que parlarà de la seva situació a final de curs

Quique Sánchez Flores deia en la prèvia que ell treballava per l’audiència i agafava com a referència el fet de provenir d’una família d’artistes. Sempre pendent del públic, qui el coneix sap que els primers xiulets contra ell davant del Girona li van fer mal. Ahir va tornar a sentir xiulets contra la seva figura de part dels 15.548 espectadors que van assistir al RCDE Stadium. Una graderia molt cremada amb el joc de l’equip i que va mostrar la seva desafecció, primer amb el tècnic, que va tornar a sentir el famós “Quique, ves-te’n ja”, i més tard, de manera més insistent, amb Pau López. Precisament, el porter va ser un dels protagonistes durant el partit i després. “Cal tenir una mica de respecte pels familiars, crec que de cap familiar d’aquest equip se n’ha parlat, i des que soc aquí m’ha passat dues vegades”, deia el gironí, que criticava que el nom del seu pare sortís a la premsa, la primera per haver multat, en la seva condició de guàrdia urbà, un cotxe de la Guàrdia Civil, ara fa dos anys, i més recentment, la setmana passada, quan va revelar, en la Setmana Santa d’Amer, “Ara soc de l’Espanyol, però d’aquí a poc ho seré del Betis”. Pau també es va referir als xiulets que va sentir ahir. “Em quedo amb el 80 per cent de la gent que m’aplaudeix, i l’altre 20 per cent que em xiula fa dos anys m’aplaudia.” El porter arriba a entendre aquesta situació i, de retruc, elogia els aficionats pericos. “A l’afició de l’Espanyol sempre li tindré estima, mai la criticaré ni li tindré una mala paraula. Fa dos anys jo estava en un moment complicat i ells estaven amb mi. No passa res, això és futbol i si em xiulen no passa res. No m’afecta”, assegurava, alhora que instava els mitjans a esperar a final de curs per donar explicacions de la seva decisió de no renovar. “Cal deixar el tema aparcat fins a final de temporada. Ara cal pensar en l’equip i quan acabi la lliga donaré explicacions de tot perquè tothom pugui saber la meva versió.” I va insistir que no volia parlar del seu acord amb el Betis: “És un tema en què no entraré.”

Però les crítiques no es van centrar només en el porter i el tècnic, sinó en l’equip en general, que va ser acomiadat al final de la primera part i del partit amb xiulades. L’afició va mostrar així el seu descontentament amb una temporada irregular i que no es correspon amb el nivell futbolístic d’un equip amb un bon potencial. El curs ja sembla vist per a sentència per a un Espanyol més mort que viu.

Pau López i els xiulets
El porter va veure com les crítiques entorn de la seva figura es van repetir al llarg de tot el partit. El porter va demanar respecte pel seu pare. “Cal tenir una mica de respecte pels familiars, i del meu pare se n’ha parlat dues vegades.”
36
Punts.
Són els que suma l’Espanyol a vuit jornades del final. L’any passat va tancar la temporada amb 56 punts i una vuitena posició.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)