Espanyol

Antonio Díaz: “Esperem que segueixi la ratxa contra els grans”

Banqueta. L’entrenador ajudant de Quique Sánchez Flores es mostra convençut que l’equip blanc-i-blau farà un bon tram final de temporada

Quique Sánchez Flores no ha format part de l’entrenament per un procés viral i la roda de premsa ha tingut la veu d’Antonio Díaz. L’entrenador assistent ha mostrat la il·lusió per mirar d’afegir el València a la llista de grans victòries de la temporada. “Anem demanant i demanant. A aquest nivell ha estat una temporada, derrotant Madrid, Barça i Atlético. Parla molt bé del grup i de com està treballant. La temporada anterior vam tenir grans resultats contra equips de la part baixa i aquesta, contra els grans. Esperem que segueixi la ratxa contra els grans. Sempre intentem mostrar la millor cara i demà és una bona oportunitat perquè és un gran rival i sempre volem millorar.”

Antonio Díaz ha deixat entreveure que Mario Hermoso recuperarà la titularitat davant les baixes per lesió de Naldo i Duarte. El central de Costa Rica tindrà descans per no forçar. “Arrossegava molèsties durant la setmana, al turmell. Estava entrenant i hem decidit cuidar-lo, ja que va anar amb la selecció i no ha tingut opció de descansar.” El tècnic ajudant no ha volgut entrar a parlar del futur del cos tècnic de cara la pròxima temporada i ha recordat que l’actual no s’ha acabat i confien en fer tancar-la bé. “Tenim la màxima il·lusió en fer un bon tram final de temporada. El grup sempre ha donat la cara i no hem notat cap baixada de braços ni tenim pensat fer-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)