Espanyol

Antonio Díaz

Entrenador de l’Espanyol

“Qualsevol periquito es pot sentir orgullós”

Quique Sánchez Flores es va quedar a Barcelona amb problemes estomacals i Antonio Díaz no va voler revelar com havia estat la comunicació entre ells dos. L’ajudant va passar per la sala de premsa i va mostrar-se satisfet del rendiment de l’Espanyol a Mestalla. “No sé si és un dels millors partits de la temporada, però qualsevol periquito es pot sentir orgullós de la imatge. Hem merescut sumar punts. Estic d’acord que la posició que ocupem a la classificació és injusta per com ha anat la temporada. Hem fet partits millors i pitjors, però avui els nois han demostrat que som un bon equip.”

Antonio Díaz, com els jugadors, veia com el gol anul·lat a Gerard Moreno li voltava pel cap. Hauria canviat el guió del tot i més tenint en compte que l’1-0 va ser molt matiner. “No sé què hauria passat sense el gol. Avançar-se és molt important. Ens hauríem pogut avançar només de començar i en l’única badada ha arribat el gol; el càstig ha estat molt dur.” Les sensacions, doncs, eren les mateixes que en la primera volta, en què el joc de l’equip blanc-i-blau va donar arguments per reclamar com a mínim un punt. “Els partits els estudiem. Analitzem què vam fer en la primera volta i en els últims partits i hem encertat on volíem que anés la pilota i els jugadors adients. Ho hem fet tot bé, només hem fallat en els últims metres.”

La suplència d’Aarón

Finalment, Antonio Díaz va revelar que diversos empleats havien estat malalts abans que Quique Sánchez Flores, així que confia que el tècnic no trigui gens a reincorporar-se a la feina. I no va voler explicar la sorprenent suplència d’Aarón. “El partit de Dídac ha estat extraordinari i hem d’estar contents de veure un altre jugador que aporta i disposa de minuts.”

GOL ANUL·LAT

“Ens hauríem pogut avançar tot just començar i en l’única badada ha arribat el gol; el càstig ha estat molt dur”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)