Espanyol

‘La Roca’ Sánchez: “El meu futur? No em tanco cap porta”

Carlos Sánchez. El mig, cedit per la Fiorentina, diu que el que faci més enllà del 30 de juny no depèn d’ell. “És una qüestió de clubs” tot i que deixa clar que es troba a gust a l’Espanyol

Carlos Sánchez es va convertir en l’únic reforç d’hivern de l’Espanyol. El mig, que va arribar per substituir la sortida de Javi Fuego al Vila-real, s’ha acoblat amb facilitat a la dinàmica de l’equip sent titular habitual. “Estic molt content a l’Espanyol. És un equip m’ha obert les portes i els companys m’han rebut molt bé. L’equip lluita en cada partit per donar el millor i em sento molt bé aquí”, reflexionava el futbolista aquests matí. L’internacional va aterrar a Cornellà a la recerca dels minuts que no tenia a la Fiorentina. “He vingut amb molta il·lusió. Passava un moment complicat a la Fiorentina i vaig venir amb ganes d’ajudar. La meva adaptació va ser ràpida i content de poder ajudar a l’equip”.

Les bones prestacions del colombià fan que tothom es pregunti que passarà més enllà del 30 de juny una vegada s’acabi la seva cessió sense opció de compra. “No porto aquests temes. És una qüestió de clubs i només estic concentrat a jugar”, deia Carlos Sánchez de manera diplomàtic i tornava a insistir. Ara no és moment de parlar del meu futur perquè els clubs han de parlar . No depèn de mi. Jo no em tanco cap porta. Si tots ens posem d’acord s’hauria d’estudiar però no és el cas i no s’ha parlat. Si es dona el cas i és el millor per a mi ho estudiaré. Tan de bo ho sigui”. El cas és que el futbolista, en la seva primera compareixença pública va ser més obert amb una possible proposta de continuïtat. “Vull seguir” va reblar. Ara tot s’ha refredat. El problema és el límit salarial de l’Espanyol. Ara mateix el club blanc-i-blau no està en disposició de pagar una quantitat de traspàs a la Fiorentina per fer-se amb el futbolista. La cosa no acaba pas aquí. El conjunt italià està molt pendent de com evolucionarà el mundial de Rússia on Carlos Sánchez serà titular a la medul·lar de la seva selecció. Una bona copa del Món faria pujar més la seva cotització. Té contracte amb la Fiorentina fins el juny del 2018.

Per últim, el futbolista va concretar que la imatge donada a Mestalla és la bona. “Es va fer un bon partit més enllà del resultat i la idea és seguir per aquest camí” i parlava de les diferències entre el futbol italià i l’Espanyol. “Un és més físic i aquest és més d’habilitat. Em posa content que els equips italians creixin com s’ha vist en la Champions. Estan mantenint els bons jugadors i això es nota en el rendiment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)