Espanyol

Quique i l’advertència per al futur

Planificació. El tècnic reconeix que està ajudant el club a planificar la pretemporada però que “no intervé” en les altes i les baixes del curs 2018/19, conscient que la situació financera de l’entitat “no serà superior a la d’aquest any”

Quique Sánchez Flores segueix eludint parlar del seu futur. El tècnic encara té un any de contracte que haurà de solucionar amb els rectors del club. L’entitat blanc-i-blava espera que la resolució sigui de manera amistosa i, acabada la temporada, que cadascú agafi el seu camí. Qüestionat sobre si està participant en la planificació del curs 2018/19, el madrileny va ser prou clar. “Hem donat el que ens han demanat. La pretemporada cal dissenyar-la amb temps i els ajudem a realitzar-la. Ajudem el club en la part esportiva. Si he participat en les altes i les baixes? No”, assegurava Sánchez Flores que posava sobre la taula com i de quina manera evolucionarà el club els propers mesos. “És l’Espanyol qui ha d’organitzar les baixes i les altes. Ens donen pistes com reestructuraran l’Espanyol. Tots sabem com és la situació del club, és estable però no serà superior a aquest any. Això ens obliga a pensar ràpid.” Una advertència de cara al futur que obligarà l’entitat blanc-i-blava a estrènyer-se el cinturó rebaixar els salaris, en la mesura del possible, i ajustar la plantilla en el nombre de fitxes fins a un màxim de 21 o 22 com ja va avançar aquest rotatiu. Ara la direcció esportiva es mourà més per les directrius de club i l’entrenador, sigui Quique o un altre, haurà d’adaptar-se al perfil de fitxatges que li ofereixi l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)