Espanyol

Quique Sánchez Flores

Entrenador de l’Espanyol

“A l’agost ja intuïa que les coses serien difícils”

Quique Sánchez Flores va veure un partit de 0-0 i va mostrar el seu malestar per l’excés de faltes i córners. “Sabíem que el partit seria gris perquè el Getafe fa que tots ho siguin. O teníem un dia magnífic o sabíem que qui s’avancés segurament s’ho enduria. No hem pogut tocar i avançar en cap moment. Era partit de 0-0 i hem fet massa concessions a pilota aturada. Cap dels dos hem estat capaços de generar joc i, ells, era una cerimònia en cada acció a pilota aturada. El partit ha canviat amb l’expulsió, però hem tingut una incapacitat per fer centrades amb superioritat, no ho hem fet.”

Feta la lectura d’un partit nefast, el tècnic madrileny tampoc tenia clar per què l’equip blanc-i-blau podia oferir una cara boníssima en alguns partits i una d’horrorosa, en d’altres. “Tots ens preguntem per què a València sí i aquí no. Té a veure amb el partit. Hi ha menys espais i ens trobem amb les nostres limitacions. Potser no donem per a més. Demà tocarà seguir empenyent. És una temporada amb unes grans alegries, però la normalitat ha estat això.”

La mala dinàmica de l’Espanyol no ha agafat per sorpresa Quique Sánchez Flores, que ahir va recordar que a l’estiu ja sospitava que la temporada podia anar així. “Ja em coneixeu i a l’agost ja intuïa que les coses serien difícils. Ja vaig veure les orelles al llop. Sabíem que o fèiem les coses molt bé o seria complicada i així ha estat. Ens trobem molts partits com aquest, en què hi ha molt de físic i no es poden concedir accions a pilota aturada. En el futbol hi ha mil petits detalls i se’ns escapen.”

Finalment, Quique va justificar la suplència d’Aarón: “Dídac durant la temporada ha fet mèrits per jugar més. Venen molts partits en una setmana i és bo que tingui ritme.”

DUES CARES

“Quan hi ha menys espais ens trobem amb les nostres limitacions; potser no donem per a més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)