Espanyol

Projecte refet, perfils diferents

Reestructuracions. La directiva blanc-i-blava justifica la destitució de Jordi Lardín pel canvi en el model, que serà més modest, i la necessitat de trobar les pròximes setmanes un director esportiu que s’ajusti millor a la nova etapa

Quique Sánchez Flores va passar al matí per la ciutat esportiva per acomiadar-se. L’advocat està negociant la quitança perquè tenia un tercer any signat i influirà en el pressupost de la temporada vinent, marcat per les retallades. Precisament el canvi de model, un cop la Xina ha aturat la inversió en el futbol, va ser el principal argument per justificar que també s’optés per fer fora Jordi Lardín. “S’ha pensat que per al futur es busqui una persona amb unes capacitats una mica diferents. Les necessitats del club han variat”, va relatar Carlos García Pont.

El vicepresident va explicar la presa de decisions i Òscar Perarnau va deixar clar que no passarà a ser director esportiu, sinó que es pentina el mercat per trobar el recanvi de Jordi Lardín. “És la nostra feina tenir perfils d’entrenadors i de directors esportius. Temporalment Felipe Sánchez farà de director esportiu del primer equip i Antonio Uceda, del filial. La meva idea és incorporar un director esportiu que serà responsable del primer i del segon equip.” El director general esportiu va recordar que el futbol varia molt i que els resultats manen, però vol que hi hagi un segell propi. “La idea de club és que el futbol base, filial i primer equip tinguin una identitat, al més aviat possible. El club ha de tenir identitat, no l’entrenador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)