Espanyol

Gallego: “Només penso en com guanyar a Las Palmas”

Banqueta. L’entrenador blanc-i-blau no pensa en el futur i confia en tenir més la pilota demà, si el rival ho permet

David Gallego ha tornat a convocar tots els disponibles per reforçar el grup. El nou entrenador de l’Espanyol va estrenar-se amb victòria a Girona i confia en repetir, així que ha tallat en sec quan li han preguntat si es veia a la banqueta del primer equip la pròxima temporada. “Només penso en com guanyar a Las Palmas, la resta no hi penso perquè perdo energies. No sé què passarà demà, imagina’t més enllà. Sóc home de club i per les circumstàncies estic aquí, però sóc l’entrenador del filial.”

Gallego va estrenar-se a Montilivi després de fer només un entrenament. Després de tota la setmana, el tècnic de l’Espanyol espera que demà es vegi la voluntat de tenir més la pilota, però afegint-hi matisos. “Tu treballes uns conceptes durant la setmana. Sabem què volem transmetre, que requereix molt de temps per treballar l’atac. Ho veurem si el rival t’ho permet. Potser t’ho modifica. L’exemple és el Girona, que volíem pressionar molt amunt i ens van superar. Volem créixer, però hi ha un rival que et deixa. Cada partit és diferent. Las Palmas ho tinc molt clar, amb un entrenador que porta el seu model al límit. Comporta riscos i sabent que la classificació no els penalitzarà seran encara més perillós.” L’entrenador del filial d’entrada no ha volgut analitzar gaire l’estil de Paco Jémez, si bé al final n’ha parlat. “És la seva proposta. Molt agressiu amb la pilota i sense. Assumeix molts riscos i intenta fer una pressió molt alta. Un entrenador molt valent, que fa el que sent.”

Una de les incògnites serà la resposta de l’afició. L’horari és bo i hi ha un entrenador nou, si bé arriba a les portes d’un llarg pont i amb la decepció com a definició de la temporada. “No sóc ningú per exigir res, però faig la reflexió que m’agradaria que l’afició hi fos perquè som més forts. He vist que l’equip va per feina, amb un nivell brutal d’actitud i aptitud. Si som capaços de fer un gran partit enganxarà més a la gent. Il·lusió o desil·lusió varia cada setmana en funció del resultat.”

Finalment, Gallego ha considerat un avantatge ser de la casa en conèixer la filosofia de la casa i ha restat importància al salt de categoria. “És futbol. Tot és el mateix i l’únic que tens és més responsabilitat. Quan un creu en un joc associatiu, requereix temps i en tenim poc. Arribarem on arribem. Anem inculcant petites coses, també dependrà dels jugadors. Estic molt il·lusionat per entrenar l’equip, a Cornellà, a Girona o on sigui. Nervis no crec, penso més en la il·lusió. M’ho heu de preguntar demà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)