Espanyol

L’altra cara del partit

El serial de l’estiu

‘Quo vadis?’

Gerard Moreno deixa oberta la seva possible sortida de l’Espanyol un cop acabi la present temporada

Gerard Moreno va ser protagonista abans, durant i després del partit. El matx d’ahir no era com qualsevol altre per al davanter blanc-i-blau. En la prèvia va fer de mestre de cerimònies de Claudia Bienert Boltes. La jove seguidora es va guanyar l’afecte de tot l’espanyolisme per una resposta en un examen. L’aficionada va eliminar el nom de Messi i el va canviar pel de Gerard. La resposta es va viralitzar a les xarxes socials i el futbolista convidar la nena i la seva mare a veure el partit. Al final del partit el futbolista es va fotografiar amb la Claudia i li va fer entrega d’una samarreta. A més va poder veure in situ com Gerard Moreno esmicolava els seus registres signant el seu 15è gol en lliga.

Claudia i Gerard van poder parlar una bona estona plegats i ben segur que va preguntar al davanter si es quedarà la propera temporada. “On vas?” Ara mateix aquesta és la pregunta que es fa tot l’espanyolisme. Gerard Moreno és el futbolista de referència de l’Espanyol i l’únic futbolista que ha millorat les prestacions respecte del curs anterior. En una temporada grisa, el de Santa Perpètua brilla amb llum pròpia. “Estic centrat en l’Espanyol i el que passi en el futur ja es veurà quan s’obri el mercat d’aquí un mes.” Aquesta era la resposta enigmàtica del futbolista quan se’l qüestionava pel que farà el proper any. És evident que el futbolista valora ofertes i ara haurà de decidir què fer i quin camí triar. Amb l’Espanyol té un contracte de llarga durada però a fora pot tenir una projecció que ara no té a Cornellà. La temporada que ha fet el club blanc-i-blau també pesarà en la seva tria de futur.

Sergi Darder es mostrava clarivident sobre el que passarà amb el seu company de vestidor. “És important retenir-lo però això no només passa a l’Espanyol. Passarà al Celta amb Aspas, per exemple. Tothom intenta guardar les seves estrelles. Però vivim en un món on els grans s’interessen pels jugadors bons dels equips no tan grans. Evidentment els jugadors, quan et posen un contracte sobre la taula que et triplica el sou i les aspiracions de poder anar a la selecció, ha de valorar moltes coses. Jo confio i espero que es quedi. No n’hem parlat al vestidor però com a casa no s’hi està enlloc”, argumentava el balear, que ja va passar per una situació similar quan jugava al Màlaga. El debat entre el cor i el sentiment i els diners i la progressió és el que assalta Gerard Moreno. “No diré que vaig fer el mateix però jo al Màlaga estava perfecte. Era un equip que m’ho va donar tot. Però quan et ve el Lió, un equip que et dona la possibilitat de jugar Champions, no diré que t’obliga a anar-hi, però són aspiracions. Ell ha tingut la sort de jugar a Europa amb el Vila-real li potser aquesta experiència ja l’ha viscuda. L’Espanyol és un equip que intenta créixer i si creixem tots junts és més fàcil que els jugadors acabin quedant-se. És normal que tothom es plantegi ofertes millors o bastant millors, tant econòmicament com esportiva, i s’ha de valorar. En el meu cas també tenia millors ofertes però el cor també mana i esperem que el cor el cridi cap aquí”, assenyalava Darder, que tot i això llançava un anhel d’esperança. “Veurem què passa, com diu ell. Però no marxarà demà, cal agafar-s’ho tot amb calma i tant ell com el club són els que ho han de decidir.” El serial de Gerard Moreno tot just ha començat.

El futur del pitxitxi
“Vivim en un món on els grans s’interessen pels jugadors bons dels equips no tan grans. En el cas de Gerard veurem què passa però esperem que el cor el cridi cap aquí”, deia ahir Sergi Darder.
15
gols
ha fet Gerard Moreno en la lliga. Ha superat el registre de la temporada passada.
40
milions
de clàusula fins a l’1 de juliol que passa a 50, però els drets econòmics estan compartits amb el Vila-real. Té contracte fins al 2022.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)