Espanyol

Marc Roca: “No és fàcil estar sense jugar, però m’ha fet més fort”

Planter. El jove migcampista no vol mirar en el futur malgrat la manca de minuts

Marc Roca ha estat una volta sencera sense disputar ni un minut. El canvi d’entrenador va comportar que dissabte tornés a aparèixer damunt la gespa, trencat la marginalitat. Avui no ha volgut parlar gaire del passat i encara menys del futur. “Ha estat una situació gens fàcil, però m’ha ajudat a créixer, a ser més fort. He treballat cada dia per esperar una oportunitat, amb Quique no la vaig tenir i l’altre dia sí. Al final el míster té molts jugadors i ell decideix. Ho respecto. Evidentment, qualsevol jugador vol tenir minuts. Però no penso més enllà.”

Una segona temporada sense jugar no seria gens bo per a un jove, però Marc Roca no vol dir què farà. “No penso en què passarà. Penso en entrenar al màxim per estar bé contra l’Atlético, que és un partit molt bonic.” El migcampista de La Granada del Penedès va estar a punt de sortir cedit al gener al Leganés, però les negociacions es van trencar a última hora. “Tant jo com el club vam pensar que el millor era que em quedés aquí. Van passar coses, però al final aquí estic. No em penedeixo de res del que he fet. Prenem decisions i un cop les prens, a mort amb ella. Jo em vaig quedar i no em penedeixo de cap decisió.”

Finalment, Marc Roca s’ha mostrat convençut que l’Espanyol pot sorprendre diumenge al Wanda Metropolitano. “Veig el vestidor molt bé. Ja vam guanyar contra l’Atlético, contra el Madrid i el Barça i ens veiem capaços de guanyar. Anirem a pel partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)