Espanyol

Acord amb Quique i Lardín

Contracte. L’extècnic i l’exdirector esportiu van arribar a una entesa amb l’Espanyol per la liquidació del seu contracte. Cobraran el 50% del que els pertocava com a indemnització

És millor un mal acord que un bon judici. Això han pensat Quique Sánchez Flores i Jordi Lardín. L’extècnic i exdirector esportiu van arribar a una entesa per la liquidació del seu contracte. El club els pagarà, a tots dos, el 50% del que els hauria pertocat. Quique ha marxat amb la meitat de la seva indemnització del seu tercer any de contracte i Jordi Lardín, que tenia contracte fins al juny del 2020, ha renunciat a l’últim i només cobrarà un any. Els ajudants de Sánchez Flores no tenien un tercer any de contracte com el madrileny i la seva liquidació només ha consistit a pagar-los el sou íntegre fins al 30 de juny. En total, el club s’ha estalviat al voltant de 2 milions d’euros. Una quantitat força important que rebaixa el límit salarial i dona aire a l’entitat en un moment on necessita fer veritables jocs d’equilibris per no passar-se del límit salarial. Aquesta quantitat estalviada servirà per contractar un nou director esportiu i un entrenador que s’acabaran de fitxar la setmana que ve quan arribi Chen a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)