Espanyol

El VAR s’estrena al Wanda

Novetat. El nou sistema de videoarbitratge, que s’implementarà la propera temporada en la lliga, s’estrenarà en fase de proves aquesta tarda en el partit entre l’Atlético i l’Espanyol

El VAR, el nou sistema de videoarbitratge que ja s’aplica en la majoria de lligues europees, farà el salt a la lliga espanyola la temporada 2018/19. El comitè tècnic d’arbitres utilitzarà els últims partits de la temporada per fer diverses simulacions per verificar el seu bon funcionament i agilitzar la presa de decisions. Un dels partits escollits és el que es jugarà aquesta tarda al Wanda Metropolitano entre l’Atlético i l’Espanyol i l’altre partit escollit és el matx de La Rosaleda, on jugaran el Màlaga i l’Alavés. El comitè d’àrbitres instal·larà dues sales a la seu de Las Rozas per a cada un dels dos partits i es visionarà el partit de manera independent per formar els diversos col·legiats que estaran a les habitacions de retransmissió. Alhora també servirà per comprovar el bon funcionament dels aparells i les connexions amb els estadis perquè res falli. El col·legiat del partit del Metropolitano, Munuera Montero, no podrà sentir res i serà aliè a les proves que es faran. En el reglament d’aquest curs no està previst la utilització del VAR.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)