Espanyol

Melendo: “Ara el joc és més fluït i sortim més motivats”

Protagonista. El davanter del planter elogia David Gallego i en demana la continuïtat

Una de les apostes de David Gallego des del canvi d’entrenador és donar més protagonisme a Melendo i el jugador del planter l’ha elogiat després de l’entrenament matinal. “He jugat dos partits de titular i fa quatre anys que em coneix. He crescut amb ell, com a persona i com a jugador. Crec que ha de seguir, m’encanta la seva proposta de jugar la pilota. Les seves idees són molt bones, però la decisió no depèn de mi.” El menut davanter ha explicat les diferències amb Quique Sánchez Flores. “Portem set punts i el joc és més fluït, sortim amb més ganes i més motivats. Esperem guanyar els dos partits que resten.”

El gran defecte de Melendo és la manca de gol, però enguany en porta dos, tots lligats a grans gestes. “Per casualitat he marcat contra el Barça i l’Atlético. Va ser especial marcar allà perquè és un rival difícil, directe, que es tanca molt bé. Vam fer dos gols i un gran partit. A nivell personal ara mateix estic molt bé, amb la confiança de l’entrenador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)