Espanyol

Diego tornarà a la titularitat

La porteria. El gallec jugarà sota pals demà contra el Màlaga. Una manera d’endolcir una temporada marcada per l’infortuni. “Ara estic en plenes condicions i preparat”, assegurava

Diego López es va lesionar el 4 de març passat en una topada amb el jugador del Llevant Sadiku. El resultat del cop va ser un traumatisme cranial amb afectació a l’orella. “Estic bé, ha estat una etapa difícil. El traumatisme em va generar un vertigen i això va dificultar la recuperació. Ara estic en plenes condicions i preparat per al que digui el tècnic”, recordava ahir el porter, que ja va entrar en la darrera llista de convocats contra l’Atlético. El gallec relatava com va viure la seva topada: “Vaig estar molt tranquil perquè no recordo el que va passar. Ho vaig veure per televisió. Podia passar el pitjor però és difícil per un cop. La meva família i els meus companys segurament ho han passat pitjor.” Diego López ha viscut un any complicat amb la lesió del Ciutat de València. Un contratemps al qual cal sumar la pretemporada, amb un altre entrebanc. Una operació al genoll que el va deixar de suplent durant la primera volta de la lliga: “Ha estat difícil per a mi començar la temporada lesionat i després corres el risc del que va passar després. I quan torno, i estic jugant bé, passa el que passa. Tot en un mateix any. Són coses que passen i n’aprens.” Ara O Pulpo només espera poder acomiadar-se de l’afició. David Gallego farà realitat el seu desig i li donarà la titularitat sota pals diumenge contra el Màlaga. El porter esvaïa qualsevol dubte sobre el seu rendiment: “Si ja vaig entrar en la darrera llista és que estava preparat. Jugar o no jugar no és una cosa que em condicionarà. No jugaré amb por. Ha passat i tornaré a fer les mateixes sortides i amb la mateixa intensitat.”

El futbolista va parlar del presumpte interès del Celta de Vigo. Un fet que va desmentir. “No sé res. No conec Felipe Miñambres personalment. Només l’he vist jugar a futbol. Tinc dos anys de contracte i m’agradaria continuar i retornar tota l’estima que m’ha donat l’afició i el club”, va manifestar, i pel que fa a la sortida de Gerard Moreno s’ho prenia amb calma: “No hem de pensar en aquestes coses. Els que tenim contracte en vigor ens hem de preparar tan bé com puguem i jo tinc confiança absoluta en el club.” No obstant això, el gallec reconeixia el mal any: “No hem tingut el nivell entre tots, tècnics i jugadors; en l’àmbit global la temporada ha estat negativa. Ara ho estem capgirant perquè les sensacions siguin diferents. Cal ser optimistes de cara al futur i els que estiguem aquí estirarem el carro. Volem que el pròxim any sigui important i ens han d’exigir.”

LA FRASE

No jugaré amb por. Tot ha passat i tornaré a fer les mateixes sortides i amb la mateixa intensitat
Diego López

“Gallego és un tècnic preparat”

Diego López va destacar la figura de l’actual tècnic, David Gallego. “El vaig seguir al filial i en aquests partits el veig un entrenador preparat i que està format. Té experiència al filial. El futur? És el club el que ha de decidir. Hem d’estar a mort amb l’entrenador, sigui qui sigui. M’alegro per ell que vagi bé perquè era una gran oportunitat per a ell i una nota positiva en el seu currículum.” El gallec defensava el surienc: “Ha canviat el sistema de joc i ha renovat les il·lusions. Quan arriba un nou entrenador tothom comença de zero, però això no vol dir que l’anterior tècnic fos dolent perquè també va fer coses bones.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)