Espanyol

El repte de la tercera consecutiva

Estadística. L’Espanyol està en disposició de tancar la lliga enllaçant la tercera victòria, un fet que no ha aconseguit al llarg d’aquesta temporada. Per fer-ho ha de guanyar a San Mamés

La irregularitat ha estat el signe identitari de l’Espanyol en la lliga. La marxa desordenada li ha fet perdre tots els trens possibles una vegada rere l’altra. Els fets han volgut que el millor tram de la temporada arribi just a l’epíleg del campionat i sota la batuta de David Gallego. El tècnic surienc ha signat uns números magnífics en els quatre partits que fa que és a la banqueta: tres victòries i un empat; 10 punts de 12 de possibles. Un full de serveis pràcticament perfecte. Ara la plantilla blanc-i-blava pot arrodonir les xifres sumant un tercer triomf consecutiu després de les victòries contra l’Atlético (0-2) i el Màlaga (4-1). Un fet que no ha aconseguit al llarg de tot el campionat i que sempre ha estat l’anhel perseguit pels futbolistes, que confiaven en una ratxa positiva per pujar posicions en la taula. Per fer realitat aquest petit repte els blanc-i-blaus hauran de guanyar a San Mamés. Curiosament, l’Athletic ja va ser el botxí dels blanc-i-blaus en la primera volta i van fer avortar la fita de sumar tres victòries consecutives. Llavors l’Espanyol havia guanyat contra l’Atlético (1-0) i el Màlaga (0-1) i no va passar de l’empat (1-1) a casa amb els bascos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)