Espanyol

El dia gran de les penyes

Món social. Blanes, seu del 28è aplec de les penyes. Una trobada que tindrà com a pregoner l’exjugador de l’Espanyol Luis García i on es podria anunciar l’oficialitat del nou entrenador, Rubi

La Penya de Blanes, encapçalada pel seu president, Ramón Luis Rodríguez, és l’amfitriona del 28è aplec de les penyes blanc-i-blaves. Les activitats ja van començar ahir però el gruix de les activitats es concentraran avui. Els actes començaran a les 9.30 h amb la recepció de les penyes i l’esmorzar de l’aplec a la plaça dels Països Catalans. A les 11.30 h les penyes es concentraran i arribaran fins a la plaça dels Dies Feiners, on seran rebuts per les autoritats locals. Seguidament, es farà el pregó que anirà a càrrec de l’exjugador del club i ara a les files de l’Eupen de Bèlgica, Luis García. A continuació, a les 13.45 h, es disputarà un partit de futbol 7 entre el RCD Espanyol Special i el Girona CF Special. Un cop finalitzat el partit, a la Ciutat Esportiva de Blanes, se celebrarà el dinar de germanor de l’aplec. Un dels plats forts del dia podria ser l’anunci oficial de Joan Francesc Ferrer Rubi com a nou tècnic de l’Espanyol per a la pròxima temporada. El vicepresident, Carlos García Pont, i el conseller, Mao Ye Wu, seran els representants del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)