Espanyol

Luis García: “L’Espanyol està en un moment per volar amb força”

Món social. L’asturià, pregoner de l’Aplec de Blanes, fa una crida a la unitat del club i preveu reeditar èxits en un futur pròxim. “Estem en les millors mans”

Luis García ha estat l’encarregat de donar el pregó del 28è Aplec blanc-i-blau de Blanes. L’exjugador s’ha convertit en el gran protagonista de la trobada de penyes de l’Espanyol que s’està celebrant al llarg de tot aquest cap de setmana a la capital de la Selva. “Això és més difícil que jugar al futbol”, ha dit l’exfutbolista abans d’iniciar el seu discurs tot recordant que la primera vegada que va vestir la samarreta de l’Espanyol ho va fer a Blanes. “Estem en un moment molt important perquè estem tots junts, units, en la nostra unió està la nostra força”, ha recordat l’asturià ara a les files de l’Eupen belga. Les 600 persones presents a la plaça dels dies feiners aplaudia al futbolista al crit de “Luis, Luis!” que es va fer famós quan era jugador de l’Espanyol. “Podem tenir diferents visions però ens uneix la força d’un sentiment. L’he sentit a Montjuïc, també a Cornellà. En moments bons com al Bernabéu i altres com Glasgow. Els jugadors tenim diverses èpoques però vosaltres esteu sempre. Sou la base, teniu la força dels 118 anys”, ha recordat el futbolista tot elogiant l’afició. “L’Espanyol està en un moment per volar amb força. Estem en les millors mans. El nostre capità ens seguirà guiant des de dalt i jo us parlo des del cor. Sempre em tindreu. L’Espanyol està en un moment per volar amb força i tornar episodis com a Glasgow i la copa del rei”. Luis García ha rematat el seu discurs amb la seva frase més famosa. “El millor de Barcelona, de Blanes i de tot el món és ser de l’Espanyol”.

“Rubi arriba amb molta il·lusió”

El vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont, ha estat la primera veu de l’Espanyol en valorar el fitxatge de Joan Francesc Ferrer “Rubi” com a nou tècnic de l’Espanyol. “Ens fa una il·lusió especial que el Rubi s’incorpori amb nosaltres. Penso que és una persona que ha viscut l’Espanyol i com a persona té garantia. Confia en el planter i l’objectiu és fer l’Espanyol cada cop més gran”, ha dit el mandatari que ha destacat que el de Vilassar de Mar “estava en la llista des del començament” i ha deixat clar que l’aposta de Rubi pel club és total. “El projecte de l’Espanyol a Rubi li fa molta il·lusió i sap que ve aquí per créixer, l’Espanyol és un caramel a la porta d’un col·legi per qualsevol entrenador. És un tècnic de treball i fa créixer a la gent”.

Ara l’objectiu dels dirigents és fer un equip compensat i potent però amb una reducció evident de la despesa.“Estem treballant en això. Acabem de començar i això no acaba fins el 31 d’agost. La llista està sobre la taula. Bo, bonic i barat és el que em deia sempre la meva mare”, ha dit García Pont que no pot posar una data a l’arribada del nou director esportiu del primer equip. “No estic en les negociacions i no sé si serà en una setmana, dues o tres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)