Espanyol

Rubi: “És el moment més important de la meva carrera”

Presentació. El nou tècnic debuta amb un discurs il·lusionant en la seva tornada a casa. El seu objectiu principal passa per una proposta valenta de joc i tornar a enganxar a l’afició

Joan Francesc Ferrer “Rubi” (Vilassar de Marc, 1970) ha estat presentat aquest matí com a nou entrenador de l’Espanyol per les properes dues temporades. “Vull agrair la confiança que han dipositat en mi. Sé que esteu molt contents que estiguem aquí. Noto l’escalfor de la gent amb la nostra arribada. Intentarem, i segur que ho aconseguirem, que estigueu contents amb la nostra feina”, ha dit el maresmenc a mode d’introducció. El tècnic ha deixat clar quines seran les línies metres de la seva feina. “Serà valentia. És com vull que juguem però aquesta és la idea. Després juguen altres factors però prefereixo guanyar 3-2 que 1-0”. Un discurs il·lusionant i ambiciós per enganxar a l’afició amb un futbol vistós.“La gent ha de venir a l’estadi i veure un equip que treballa al màxim, bonic per l’espectador i tirar del planter perquè el club necessita vendre alguna cosa”. El tècnic també té clar que aquesta presentació era un instant esperat. “Per mi és el moment més important de la meva carrera sense cap mena de dubte” i ha estat molt gràfic explicant el perquè de la renuncia a l’Osca. “Quan et truquen des de casa tens pocs dubtes”. El maresmenc és conscient que el seu càrrec “és pressió” però veu positiu tenir ADN perico. “El procés d’adaptació és més fàcil i millor tenir la pressió dels teus”.

Per últim també, el maresmenc s’ha referit a David Gallego. “Ha fet una gran temporada amb el filial i el primer equip. És un amic i el conec des de fa molt de temps. Parlem molt”

Per la seva banda, el director general esportiu, Òscar Perarnau, s’ha felicitat pel seu fitxatge. “És un tècnic que ens ajudaria a créixer” i va assenyalar que Rubi era “el més complet” de les tres opcions que s’han analitzar en profunditat.

Donen per feta la marxar de Gerard Moreno

Òscar Perarnau ha deixat clar aquest matí que la continuïtat de Gerard Moreno és una quimera. “Està complicada la seva continuïtat”. El davanter té fet el seu traspàs al Vila-real i el seu traspàs, per 20 milions d’euros, es tancarà en aquesta primera quinzena de juny. L’altre serial de l’estiu és la situació de David López. El santcugatenc, com venim informant, té ofertes de la Premier i de la lliga. Perarnau ho va confirmar. “Hem rebut ofertes per David però les hem rebutjat”. El director general esportiu també va confirmar que Sergio Sánchez té un altre any de contracte però que per fer-ho efectiu s’ha de desvincular del Rubin Kazan. Sobre el futur d’Aarón, Perarnau ha assenyalat que “no hi ha cap oferta concreta” i que per fitxar primer hauran d’alleugerir la nòmina de fitxes que ara són de 25 jugadors comptant a Gerard Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)